Електро Услуги

ВСИЧКИ ВИДОВЕ РЕМОНТИ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ, ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТЕХНИЦИ НА НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ!

Предлагаме всички видове електро услуги без изключение. Ръководени от електро инженер пета група A. Aнгелов с 40 години трудов стаж в бранша. Поради многото самозванци в тази област, без образование и опит, се получават много сгрешени и опасни за живота проблеми в електро инсталациите. От качественото отстраняване на възникнал електро проблем, зависи живота и здравето на вас и вашите близки. Издаваме пълна гаранция за извършените от нас електро ремонти!

Доверете се на опита!

Спешно отстраняване на всички видове електро аварии, денонощно!

Бързо и качествено, на най-добрите цени от електро инженер пета група А. Ангелов с 40 години трудов стаж в бранша.

Доживотна гаранция за услугите.

Откриване на проблеми в ел. инсталации без къртене.

Доверете се на опита!

Предлагаме най-качествените електро услуги в град София. Нашият екип е изграден от перфектни и опитни електротехници, които имат дълъг стаж в изграждането и смяната на електроинсталации, монтажа на електрически табла, поставяне на ключове и контакти, работа с осветителни тела и много други. За всички тези услуги фирмата дава дългосрочна гаранция.

В столицата е съсредоточен голям брой български граждани, което често води до аварии в електрическата мрежа. В такива моменти хората изпадат в паника и се чудят откъде да потърсят добър електротехник в София, който да ги отърве от проблема. И тук отново идват момчетата за vashiaremont.com, които ще действат безкомпромисно срещу всички повреди.

Добрата новина за клиентите е, че цените на нашите услуги са най-достъпни. В това ще се убедите, като разгледате публикуваните на сайта ни цени. Работим само с оригинални материали без компромис в качеството. До този момент обслужихме множество частни домове, офиси, търговски обекти и прочие, като получихме само положителни отзиви.

ИЗГРАЖДАНЕ НА ЕЛ.ИНСТАЛАЦИЯ

Качествено изграждане на вътрешна или външна електро инсталация. Благодарение на богатият ни опит, осигуряваме максимална надеждност и безопасност на електрическата инсталация.

Свързване на готварски печки

Правилното свързване и монтаж на готварски печки е важно за много домакинства. За целта се използват опитни електротехници, които знаят как да свършат работата. За съжаление много често самоинициативите водят след себе си много проблеми, така че е време да се сложи край на тази неприятна тенденция, и да се вземат мерки от опитни майстори електричари на най-високо ниво.

Монтаж на лед осветление

Монтажът на ЛЕД осветление изисква специално захранване. Това важи в повечето случаи за инсталацията на ЛЕД лентите, които станаха много актуални в днешно време. За да се монтират подобен тип осветителни тела, е необходимо да се обърнете към специалист – електротехник, който да свърже правилно лентите или лампите, така че те да работят с подходящата мощност във вашия обект.

Монтаж на ел ключове и контакти

В случай че желаете да се извърши подмяна на ел. ключ или контакт, то имате два варианта. Единият е да действате самостоятелно, като монтирате тези важни компоненти, а другият е да се възползвате от vashiaremont.com , тъй като ние предлагаме евтин монтаж на ел. ключове и контакти. Не всеки може да се справи с тази задача, така че ние сме насреща.

Електро обзавеждане

Тук попадат всички монтажни дейности свързани със крайното обзавеждане на електрическото оборудване: осветителни тела, ключове, контакти.

ЕЛЕКТРО РЕМОНТИ И АВАРИИ

Много Проблеми с електрическата инсталация възникват при много семейства ежедневно в София, но едва когато това се случи на Вас най-вероятно изпадате в ужас на кого да се доверите и да бъдете сигурни проблема ще се отстрани бързо и качествено и разбира се да е съчетано на разумни цени.

Подмяна и ремонт на електро инсталация в жилищa, офиси, търговски и промишлени обекти. Проблемите с електрическата инсталация са не само неприятни, но представляват и огромен риск за безопасността.

Ремонт на електрически инсталации

За да се направи перфектния ремонт на ел инсталация, е необходимо избраните от Вас електротехници да разполагат с пълен набор от инструменти за постигане на желаната цел. Освен това електроинсталациите се ремонтират от опитни хора, а не от новаци, които могат да допуснат сериозни грешки и да предизвикат сериозни щети и не рядко дори и пожари.

Смяна на ел. инсталация

С напредването на времето електроинсталацията в дома ви започва да дава дефекти, а това е зелената лампичка, която трябва да светне, и да ви подскаже, че трябва да бъде подменена. За жилища, които не са сменяли ел. инсталацията от 20 – 40 години, се препоръчват специализираните услуги на vashiaremont.com, тъй като ние ще укажем нужната помощ.

Цени на Електро услуги

Консултации от специалист на място – БЕЗПЛАТНО
Изграждане на електро инсталации – от 9 лв./точка и/или от 4 лв./метър в зависимост от условията и обема на работа

Гарантирано най-ниските цени на Ел. услуги в София (виж всички цени)

СВЪРЗВАНЕ НА ЕЛ.ТАБЛО

Бързо и качествено свързване на ел. табла от скрит и открит тип в жилища, офиси, търговски и промишлени сгради.

Подмяна на апартаментни табла

Проблемите с функционирането на електричеството във вашия апартамент, не трябва да остават нерешени, защото това може да нанесе сериозни щети. Не ви препоръчваме да ремонтирате сами електрическите уреди и инсталацията, тъй като това е опасно и не безопасно начинание, което трябва да се повери на специалист – електротехник.

ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

Качествен монтаж на системи за видеонаблюдение на жилищни домове, офис сгради, търговски обекти и др.

Откриване на проблеми в ел. инсталации без къртене

  • Проверка на предпазителите и контакторите
  • Проверка на разпределителните табла за разхлабени връзки
  • Проверка дали кабелите са пречупени или претоварени
  • Проверка на електрическите компоненти
  • Откриване на неизправности в електрическите инсталации

Бързото измерване и термичното изобразяване ни помагат да избегнем грешки и да открием по-бързо потенциалните източници на проблеми.

Доверете се на инженер пета група Ангел Ангелов и строителен инженер Георги Гергов, с над 25 годишен опит и без тайни в занаята.

Нашият сплотен екип, състоящ се от тесни специалисти с недостижим за България ценз и способности, подбрани лично от нас и доказали се в годините. 

При поемане на поставената от вас задача, изпълняваме стриктно, без компромис в срок и с най - високо качество, за което издаваме доживотна гаранция. Оставяме чисто и подредено след професионално свършената работа.

Нашият успех в годините се дължи на доволните клиенти. Доверете се на нас, за да ни споменавате с добро цял живот. Запомнете, ние сме техници, а не майстори, тъй като майсторите довършват труда си винаги, а ние техниците го правим един път и за винаги!

Години на пазара

Успешни Ремонта

ОГЛЕДА ОТ СПЕЦИАЛИСТ Е БЕЗПЛАТЕН В УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ!

Свържете се с нас

София, България, жк. Младост 2

vashiaremont@gmail.com

087 860 6720

00:00 - 24:00

Call Now Button