ВиК Услуги

ВСИЧКИ ВИДОВЕ РЕМОНТИ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ, ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТЕХНИЦИ НА НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ!

ВИК МОНТАЖ И ДЕМОНТАЖ

ВиК монтажи

Монтаж и демонтаж на тоалетна, моноблок, мивки, душове, душ кабини, сифони , батерии, водомери, бойлери, вани, перални, съдомиялни, кранчета, смесители (батерии), тоалетни казанчета, структори за вграждане, мебели за баня, връзки за мръсна вода,  връзки за чиста вода и др.

Доверете се на перфетната помощ на нашите водопроводчици, когато е нужен авариен или планов ремонт, прекарване или подмяна на част или цялата ВиК инсталация, монтиране на връзки за мръсна и чиста вода. Екипът на „vashiaremont.com“ ще се справи с монтажа на всички видове кранове, водомери, мивки и смесители. Свързването на новата душ кабина Ви притеснява или затруднява? Потърсете нашите водопроводчици, които притежават богат опит с монтиране на различни модели душове и душ кабини, батерии, хидромасажни панели, слагането на различни системи казанчета и тоалетни чинии – класически, вградени конзоли, модерен моноблок. Ние ще Ви спестим неприятностите с банята и средства – разчитайте да монтираме мебелите в банята, да свържем водата и тока, съдомиялната или пералнята. Работим с хъс, гарантираме съвършени резултати и светкавична реакция!

Изграждане на нови ВиК инсталации

Екипът на „вашия ремонт“ изражда нови ВиК инсталации, като фирмата притежава дългогодишен опит, най – високо ниво професионалисти и най-съвременното техническо оборудване за целия цикъл на работа. Съобразяваме се с всички специфики на терена и условия, поставени на клиента, функционалното предназначение и особености на сградата и работим с точност, спазвайки всички нормативни изисквания. Притежаваме умения и техническа подготовка да проектираме, да извършим изкопните дейности и монтажа на инсталация, а след това – и довършителните неща. Работим с всякаква арматура и типове тръби, които се използват във водоснабдяването и канализацията. Изпълнявайки всеки етапи от работния процес, ние Ви гарантираме постоянен контрол на качеството и най-ниска цена.

Всички материали, които влагаме, са напълно сертифицирани. Нашият екип, ще осигури и последващата поддръжка, обслужване и профилактика на водопроводните, отоплителни или канализационни инсталации, като можем да се погрижим и появили се аварийни проблеми.

ОТОПЛЕНИЕ

Изграждане и ремонт на отоплителни инсталации, парно, подово отопление, котли, камини и др.

Проектиране и изграждане на отоплителни системи

„ВАШИЯ РЕМОНТ“ извършва целия набор от услуги по проектиране, изграждане и поддръжка на нови инсталации. Квалифицираните ни специалисти имат огромен опит в тази високоспециализирана дейност. Независимо дали се касае за парна инсталация или такава с вода, от изключително значение за нейното ефективно и правилно функциониране е първоначалното оразмеряване – изчисляване на топлозагубите на сградата, отопляема квадратура и топлинния режим в помещението. Още едно условие за изграждането на качествена инсталация са вложените материали и консумативи, а ние от „ВАШИЯ РЕМОНТ“ избираме само такива, сертифицирани и с доказан произход. Нашата професионална профилактика установява и най-малкото отклонение във функционирането на системата, а дежурните денонощно екипи отговарят мигновено на повикванията Ви, защото ние знаем колко е отговорна работата ни. Гарантираме Ви перфектна работа и ефективност на инсталациите, проектирани и поддържани от нас.

Аварийно отстраняване на проблеми по котлета, тръбопроводи и радиатори

Отстраняването на аварии по отоплителната система, радиатор, тръбопровод или котел не търпи отлагане, защото освен голямо неудобство, то може да създаде проблеми от друг характер. По този повод „ВАШИЯ РЕМОНТ“ поддържа денонощно, седем дни в седмицата дежурни екипи, които реагират до 45 минути на обаждането Ви. Ако видите течове от разширителни съдове, тръби, радиатора, термовинтили, кранове или фитинги, веднага ни се обадете. Ние сме на разположение сме за доливане на топлоносител, обезвъздушаване на инсталацията или други услуги.
Нашите перфектни екипи се състоят от водопроводчици и електротехници, които ще се погрижат за всевъзможни аварии по отоплителната система. А за да сте сигурни в ефективността и сигурността на Вашата система, може да се доверите на „ВАШИЯ РЕМОНТ“ за планова профилактика. Ние ви гарантираме прецизност, качество на вложените материали и светкавична реакция, които осигуряват спокойствието и топлината във вашия дома.

Монтаж и демонтаж на радиатори и глидери

Монтаж и демонтаж на радиатори и глидери, монтаж на котлета.

Студени радиатори в стаите или неефективна работа на отоплителните тела? Перфектните специалисти на „ВАШИЯ РЕМОНТ“ ще установят възможно най-бързо и професионално на какво се дължи неефикасността на Вашата система. Нашия екип ще демонтира проблемния уред, ще добави глиндер или ще го замени, ако е пробит, както и ще обезвъздуши инсталацията, за да може да работи отоплителната система на пълен капацитет. Много често позиционирането на отоплителните уреди също е от съществено значение, за да се възползвате от мощността на отоплителната система. Ние можем да Ви насочим как да не губите топлина в стаята и къде да монтирате отоплителния уред или тяло.
Ние ще монтираме ново котле или радиатор, чрез което, ще получите надеждна консултация кое е най-оптималното решение за дома, офиса или сградата. Получавате пълна гаранция за новия уред от производител. Работим с хъс и използваме само 100 процена сертифицирани за качество артикули.

Пълнене и източване на течностите в отоплителните инсталации

Пълнене и източване на течностите в отоплителните инсталации, обезвъздушаване на отоплителни системи и други.

Обезвъздушаването или източването на отоплителната система е спецялна дейност, която изисква много квалифициран труд. Това е необходимо при аварии или ремонти и може да доведе до неефикасност или спиране на системата, ако дейността не е извършена прецизно. Обезвъздушаване се прилага, за да се подобри ефикасността на топлопоотдаването, като причината се крие в кислорода във флуида, циркулиращ в системата. Под влияние на налягането и високата температура, кислородът се събира в горната част на радиатора и с това намалява топлоотделянето на тялото. Друга причина за нарушенията в системата обикновено са течовете в системите.

Изграждане и ремонт на локално парно

Локалното парно става все по-предпочитан вариант за отопление на домакинството, защото освен икономични, инсталациите са и малки на размер. Видовете локално парно са много – от отворен или затворен тип, с принудителна или гравитачна циркулация, работят с различно гориво и начин на горене и други. Преценката какво е оптималното решение за различните изисквания и нужди на клиента, се пада на специалистите, затова ще можем да Ви улесним в сложната материя.
Екипът на „ВАШИЯ РЕМОНТ“ ще пресметне мощността, която е необходима за отоплението във Вашия дом или офис, ще подпомогне избора на най-подходящата система, ще Ви даде важно указания как да я използвате по икономичен и ефективен начин. Ние ще монтираме отоплителния уред и неговата инсталация, ще поемем важното му обслужване и евентуалните аварийни ремонти, при това – на ниска цена.

Цени на ВиК услуги

Консултации от специалист на място – БЕЗПЛАТНО

Изграждане на ВиК инсталации – от 20 лв./точка и/или лв./метър в зависимост от условията и обема на работа

Лепене на плочки – от 20 лв./кв. м.

Гарантирано най-ниските цени за ВиК услуги в София (виж всички цени)

ВиК РЕМОНТ

Смяна и ремонт на стара канализация /водопровод. Подмяна на чугунени тръби с ПВЦ тръби. Отпушване на канали, отпушване на тоалетни и мивки, подмяна на ВиК инсталации, откриване и отстраняване на течове, справяне с всички видове водопроводни аварии.

Няма по-неприятно и изискващо спешна реакция от аварията на ВиК инсталацията. Ние от „ВАШИЯ РЕМОНТ“ сме на разположение, какъвто и проблем да се окаже. Нашите водопроводчици ще сменят тръбната мрежа, елементи от ВиК инсталацията, ще открием и ще отстраним максимално бързо всякакви течове и неизправности. Без значение какъв е проблемът, ще подменим дефектиралите части и ще направим почистване на водосъдържателя. Течовете от казанчето или проблемите с липсата на достатъчно вода, която да осигурява, също може да се превърнат в голям проблем. Просто ни се обадете и не се притеснявате за изникналата ситуация.

РЕМОНТ НА БАНЯ

Проектиране и цялостно изграждане на бани. Качествони, стилни и функционални решения.

ПОСТАВЯНЕ НА ПЛОЧКИ

Фаянс, теракота, гранитогрес – редене на рибна кост, малки/големи, стил паркет, фигури, ивици, стандартно редене и др.

OТПУШВАНЕ

Oтпушване на тръби и канализация с професионална техника.

Отпушване на тоалетни и мивки

Трудното отцеждане и преминаване на мръсна вода, запушването на тоалетната или мивката във вашия дом или офис, може да изглежда малка неприятност, но тя е способна да създаде големи проблеми във ВиК инсталацията. Работата по отпушването пък изисква прецизност точно, познания и професионализъм, за да не се налага след това основно почистване.
Причините за запушването на мивка или тоалетна са много – неправилна експлоатация, попадане на едри предмети, неправилен наклон на каналаи други. Грижата която трябва да полагате за каналите включва недопускането на косми, отпадъци, мазнини или други предмети в тях, които се натрупват с времето и причиняват затлачване и запушване. Ако това се случи с кухненската мивка, тоалетна, ваната, сифона, дежурният екип ще пристигне час по-скоро, за да отстрани неприя проблем. Не губете време и усилия, повикайте специалистите от „ВАШИЯ РЕМОНТ“.

ОТКРИВАНЕ И ОТСТРАНЯВАНЕ НА ТЕЧОВЕ

Откриване и отстраняване на течове на канализация / водопровод  без къртене. 

Откриване на течове, течове по водомери и тоалетни казанчета, отстраняване на течове.

Аварията във ВиК инсталацията е не само неудобство, но и може да причини големи щети не само в банята, но и в цялото жилище – плесен по стени, таван или под. Видимите течове лесно се откриват и отстраняват от професионалните водопроводчици, но съществуват аварии, за чиито ремонт се изискват специализирани умения и техника.

Ние притежаваме и с двете – откриваме бързо течове чрез анализиране на термографска картина. Този нов метод дава гаранция за най – бързо установяване на проблема и истинска точност на позицията на пробива. Екипът ни разполага и с електро-магнитен резонанс. Работата с най-модерните технологии в сферата ни дава възможност да Ви спестим, неприятно и трудоемко разбиване на стени, а с това Ви гарантираме и най-ниска цена. Майсторите на “вашия ремонт” отстраняват и течове от тоалетното казанче, водомера, от меки връзки или тръби.
Разполагаме със перфектни специалисти и оборудване за ремонт и отпушване на улуци и водоскоци. Ние работим с бързина и желание, гарантираме качеството на вложените материали и умеем да разрешим с професионализъм всяка непредвидена ситуация.

KЛИМАТИЦИ И КЛИМАТИЧНИ ИНСТАЛАЦИИ

Монтаж на климатици. Изграждане и ремонт на сградни климатични инсталации.

Откриване на проблеми във ВиК инсталации без къртене

  • Установане местоположението на тръбите в пода или стените
  • Откриване на течове
  • Откриване причината за възникналите течове
  • Проверка на подовото отопление
  • Проверка дали са обезвъздушени радиаторите

Бързото измерване и термичното изобразяване ни помагат да избегнем грешки и да открием по-бързо потенциалните източници на проблеми.

Доверете се на инженер пета група Ангел Ангелов и строителен инженер Георги Стоянов, с над 25 годишен опит и без тайни в занаята.

Нашият сплотен екип, състоящ се от тесни специалисти с недостижим за България ценз и способности, подбрани лично от нас и доказали се в годините. 

При поемане на поставената от вас задача, изпълняваме стриктно, без компромис в срок и с най - високо качество, за което издаваме доживотна гаранция. Оставяме чисто и подредено след професионално свършената работа.

Нашият успех в годините се дължи на доволните клиенти. Доверете се на нас, за да ни споменавате с добро цял живот. Запомнете, ние сме техници, а не майстори, тъй като майсторите довършват труда си винаги, а ние техниците го правим един път и за винаги!

Години на пазара

Успешни Ремонта

ОГЛЕДА ОТ СПЕЦИАЛИСТ Е БЕЗПЛАТЕН В УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ!

Свържете се с нас

София, България, жк. Младост 2

vashiaremont@gmail.com

087 860 6720

00:00 - 24:00

Call Now Button