Довършителни ремонти

ВСИЧКИ ВИДОВЕ ДОВЪРШИТЕЛНИ РЕМОНТИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ МАЙСТОРИ, НА НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ, КАТО ИЗДАВАМЕ СЕРТИФИКАТ ЗА 10 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ!

Здравейте, екипът занимаващ се с довършителни ремонти на vashiaremomt.com повече от 20 години, поддържа най – високо качество на предлаганите от нас услуги. Нашият екип работи без почивен ден, седем дни в седмицата, като изпалняваме с часовникарска прецизност и професионализъм всички ваши изисквания и желания, за да може вашият дом или сграда да заприлича на точно това, което имате като проект или сте си мечтали. Технически ръководител Валетнин Стоянов съблюдава и контролира всеки един етап от поставените от вас задачи. Нашата цел през всичките тези години е била само една-да пазим с цената на всичко нашето име и марка, която чрез нашия професионализъм се превърна в еталон за качество на майсторсия труд. Екипът на vashiaremont.com може да изпълни вашия проект изцяло до ключ, като издаваме сертификат за 10 годишна гаранция, която гарантира, че нито един от нашите проекти няма да бъде оставен незавършен!

Доверете се на vashiaremont.com, поверете вашите средства на нас и ви уверяваме, че тази инвестиция ще ви радва с години и се надяваме да бъдем препоръчвани от всеки клиент.

ГИПСОКАРТОН

Монтаж на гипсокартон, всякакви варианти.

ШПАКЛОВКА

Шпакловка на стени и тавани –  изравняваща или финишна.

ДЕКОРАТИВНИ МАЗИЛКИ

Венецианска, Травертино, перлени, копринени, пясъчни и др.

БОЯДИСВАНЕ

Всякакъв вид бои и латекс – стени, тавани, гипсови елементи, парапети и др.

ТАПЕТИ

Лепене на тапети – PVC/винил, дуплекс, симплекс, акрил, рауфазер. 

ОКАЧЕНИ ТАВАНИ

Проектиране и монтаж на окачени от гипсокартон и опънати тавани.

Цени на Довършителни работи

Консултации от специалист на място – БЕЗПЛАТНО

Гарантирано най-ниските цени за Довършителни работи в София (виж всички цени)

Доверете се на инженер пета група Ангел Ангелов и строителен инженер Георги Стоянов, с над 25 годишен опит и без тайни в занаята.

Нашият сплотен екип, състоящ се от тесни специалисти с недостижим за България ценз и способности, подбрани лично от нас и доказали се в годините. 

При поемане на поставената от вас задача, изпълняваме стриктно, без компромис в срок и с най - високо качество, за което издаваме доживотна гаранция. Оставяме чисто и подредено след професионално свършената работа.

Нашият успех в годините се дължи на доволните клиенти. Доверете се на нас, за да ни споменавате с добро цял живот. Запомнете, ние сме техници, а не майстори, тъй като майсторите довършват труда си винаги, а ние техниците го правим един път и за винаги!

Години на пазара

Успешни Ремонта

ОГЛЕДА ОТ СПЕЦИАЛИСТ Е БЕЗПЛАТЕН В УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ!

Свържете се с нас

София, България, жк. Младост 2

vashiaremont@gmail.com

087 860 6720

00:00 - 24:00

Call Now Button