Здравейте, ние сме vashiaremont.com. Занимаваме се повече от 30 години с електро услуги. Ако търсите опитен линцензиран електротехник на изгодни пазарниц цени, попаднали сте на точното място. Ние предлагаме електро услуги за цяла София, но основно за теритрията на жк. Люлин 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10. Деноноюно за дома офиса или вашето предприятие. Бърза реакция в рамките на 30 минути за Люлин. Електотехник инж. А. Ангелов с 40 години трудов стаж ще отрстрани всички видове възникнали електрически проблеми, монтажи или консултации. Ако имате нужда от спешни(аварийни) електро услуги ние ще свършим работа независомо от деня и часа на добри цени. Нашите стандартни електро услуги са най – добрите в София. Поради огромния опит, който имаме ние знаем как да изработим всичко свързано електричество по безупречен и професионален начин. Електротехник за Люлин София реагираме в рамките на 30 минути.

Доверете се на опита! Електротехник Люлин София

Когато имате нужда от стандартни електро услуги за София или жк. Люлин. Ние ще направим БЕЗПЛАТЕН оглед. Вие ще може да определите удобен за вас час и дата за извършване на електо поръчкта, като за нас няма значение дали е почивен ден.

tags: електротехник люлин софия, елелктро услуги за люлин, ел техник люлин, ел техник жк люлин, електротехник е люлин, ел техник жк люлин

Нашите електро уллуги:

1.Подмяна на старо ел. табло с ново

2. Ремонт на електрическо табло

3. Ремонт на електро инсталация

4. Подмяна на ключове и контанкти

5. Подмяна на осветителни тела

6. Изграждане на електрическа инсталация

7. Подмяна и ремонт на ключ за Бойлер(бойлерно табло)

Всички видове електрически услуги без изключение на изгодни пазарни цени за цяла София и жк. Люлин

Ако търсите електротехник в Люлин или за територията на София. Информирайте се добре за фирмата предлагаща електро услуги, защото нашата професия е живото опасна. Когато попаднете на електротехник, самозванец без образование е изключително опасно живота на вас и вашите близки. Грешките, който може да бъдат допуснати от не знание са много и необратими. Поради тази причина не се доверявайте и на съседи(много често срещано), защото от желание да ви помогнат безплатно в повечето ситуации се получават страховити грешки. Ако се доверите на нашата фирма вие ще получите пълна гаранция за извършените от нас електро услуги. Електротехник за Люлин София реагираме в рамките на 30 минути.

Call Now Button