4.9/5 - (31 votes)

Електротехник по домовете София 0878606720

Електротехник по домовете София

Електротехник по домовете София

Здравейте, ние сме vashiaremont.com и извършваме всички видове електротехнически услиги за София по домовете. Над 20 години се занимваме с отстраняването на всички видове електро проблеми. Като лидер на пазара за електрически услуги ние сме извоювали име, което работи успешно за нас. Въпреки това се налага, една уважаваща себе си фирма, да бъдем и добре представени пред широката аудитория в интернет.

Инженер пета група Ангелов, с 40 години трудов стаж, изпълнява всички видове ел услуги за дома или офиса ( денонощно)

Нашият екип от електротехници пета група е много прецизно подбран, лично от инженер Ангелов. Като технически ръководител на над 250 квалифицирани електротехници се налага подбора и пресяването им да бъде изключително строго. Професията електротехник е една от най- отговорните изобщо. Една допусната грешка може да коства човешки живот. При изпълнение на електро услуги е необходимо най- вече професионален електротехник. Ние се занимаваме както с изграждането на ел инсталациии, както на новостроящи се сгради, така и с най- дребните електрически ремонти за дома. Стремим се да поддържаме цялата гама електрически услуги ( авариийни електро услуги, спешни електро услуги, денонощни електро услуги).

Безплатно посещение, ниски цени за извършвания от нас професионален труд.

Нашите спешни електрически услуги са най- качествените по мнение на всички клиенти до този момент. Това се дължи на професионалното отношение към всеки един. Така ние поддръжаме качеството, от което всички имат нужда. Всяка една електрическа инсталация има нужда от ревизиране и поддръжка, за да може да Ви служи безупречно. Ние предлагаме безплатна ревизия на Вашата стара или нова електрическа инсталация. Много често извършваме аварийни електро услуги в новоизградени електро инсталации. Това се дължи на ниския инвеститорски контрол и липсата на подготвени електротехници и кадри в България. 

Запишете се за безплатно ревизиране на Вашата електрическа инсталация на телефон 0878 606720

Ние ще Ви обърнем специално внимание, ако имате необходимост от електро ремонти.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Електричество

 

Call Now Button