5/5 - (250 votes)

Електротехник София инж. Ангелов 0878606720

( денонощен електротехник София, електротехник София мнения) 0878606720. Спешно отстраняване на всички видове електро услуги!

Бързо и качествено на най-добрите цени от електро инженер пета група- А. Ангелов, който е с 40 години трудов стаж в бранша.
Доживотна гаранция за услугите. Откриване на проблеми в ел. инсталации, без къртене.
Доверете се на опита!
Електро инженер А. Ангелов и обучените от него, пета група електотехници, реагират по спешност за всякакъв вид електро услуги по домовете ( спешни електро услуги).
Ние- екипът на vashiaremont.com, работим на възможно най-ниските цени на пазара, спрямо качеството на извършваните от нас ел. услуги и смеем да твърдим, че сме най-добрите в България. Ние държим на безупречната репутация, която сме градили в годините. Нашата основна цел е да извършваме електро ремонти с най-високо ниво на безопасност за територията на цяла София.

Ние сме една от малкото фирми за експресни електро услуги София, която не взима пари за посещение. Това е ясен знак, че ел. техниците, които работят за нас са на най-високо ниво. Тези “ел техници”, които взимат пари преди да са свършили, каквато и да е било дейност (електро ремонт), са определено измамници. Ние от vashiaremont.com получаваме възнаграждение за нашия труд само при перфектно изпълнени електро услуги.

Ние се стремим да бъдем препоръчвани от всеки наш клиент! Повечето компании не разбират важността да работиш така все едно, че го правиш за себе си. Професията електротехник е определено една от най-отговорните изобщо. Ние ще можем да ви помогнем във всеки един аспект свързан с електротехниката. Работим денонощно 24/7/365 дни. Когато изберете нас, вие ще може да сте сигурни в качеството на нашите електро услуги. Това може и сами да проверите, когато изчетете множеството отзиви оставени от нашите клиенти.

Често търсени услуги от електротехник, които изпълняваме:

  1. Подмяна и ремонт на електро табло- в много ситуации се налага подмяна или ремонт на електрически табла. Това е така поради ред причини. Една от причините за подмяна на електро табло е чисто за по-добра визия. Тъй като старите електро табла са изрaботени по български държавен стандарт на времето. Трябва да знаете, че повечето аварийни случаи са от ново- монтираните електро табла и в новите сгради. В голяма част от случайте хората в панелните или Е.П.К. жилища предприемат подмяна на електро табло само поради вече нелицеприятната визия. Това е нож с две остриета, защото малко електротехници изработват таблата като нас. Ние изработваме нулевите проводници на спайка, твърда връзка, тъй като клеморедите зададени в новите табла са с железен 4 мм винт, който грее и се пали в последсвие. Съответно хората ни се обаждат по спешност, търсейки електротехник София. Доверете се на опита за вашия ремонт или подмяна на електро табло.
  2. Не подценявайте бойлерния ключ. Ако усетите проблем с него, обадете се веднага и потърсете електротехник София

  3. Подмяна или ремонт на бойлерно табло ( ключ за бойлер ). Ние ще ремонтираме или подменим вашето бойлерно табло по най-добрия метод, както и най – безопасния. Много “колеги” подменят непрекъснато една и съща част, без да ги интересува качеството на изработка. Поради факта, че повечето ключове са български боклук, изглеждат досущ като едно времешните, разликата обаче е в механиката, която е ламаринена, а не медна. Това води до спад на проводимост и съответно спиране на работа на ключа. Проблемът е, че в повечето случай в ключа прегаря нулевия проводник, което е изключително опасно и дори живото застрашаващо. В голяма част от случаите препоръчваме на хората да изолираме бойлерното табло и да включват и изключват бойлера от самия него. Ако обаче бойлерът няма прекъсвач, се налага подмяната с френско бойлеро табло. Но за целта се налага да се изкърти старата конзола и да се гипсира нова квадратна, след което да се инсталира ключът. Доверете се на опита и изберете наш електротехник София. Бойлерът е един от най-опасните електро уреди изобщо!
  4. Важна част от нашата дейност са денонощните електро услуги

  5. Ремонт на електро инсталация, аварийни електро услуги. Много често получаваме обаждания свързани със спешни електро ремонти. Когато търсите денонощни електро услуги, ние сме най-добрите в занаята. Разполагаме с техника и опит да локализираме всеки един възникнал проблем във вашата електро инсталация, без къртене. Реагираме в рамките на 60 минути след вашето обаждаме. Разполагаме с всички необходими резервни части и инструменти, за да можем да отстраним проблема мигновенно. Доверете се на опита.
  6. Електро обзавеждане. Почти ежедневно хората търсят електротехник София, който да им свърже правилно елекро уредите или осветителните тела. Ние можем да свържем готварска печка или професионална такава. Можем да свържем всяко едно осветително тяло или електроуред, включително термо помпи, соларни панели. Доверете се на опита.

Електро услуги цени

Блог

Нашите денонощни електро услуги София са с най-доброто съотношение цена- качество в България. Инженер Ангелов извършва всички видове спешни електро ремонти по домовете ( денонощно). Екипът от качествени ел технци на https://vashiaremont.com/спешни-електро-услуги/ не се нуждае от реклама. Нашето добро име вече много години работи за нас. Ние сме се отвърдили като номер едно фирма за аварийни електро услуги извършени от електротехник София. Работим на териоторията на всички райони в София.

електротехник Младост, електротехник Дружба, електротехник Студентски град, електротехник Гоце Делчев, електротехник Манастирски ливади, електротехник Надежда и др.

Смяна на ел табло в София ( смяна на ел табло в апартамент) от инж. Ангелов с 40г трудов стаж.

електро услуги софия

Много често получаваме запитване за извършваните от нас денонощни електро услуги от електротехник София. Един от най-често срещаните проблеми в ел инсталациите е проблем в старо ел табло. Ние сме специализирани в смяна на ел табло. Препоръчваме на всеки клиент, който не си е сменил до този момент електро таблото, да се обърне към https://vashiaremont.com. Старото и неревизирано ел табло крие рискове от пожар. За това обърнете се към нас за безплатна ревизия. Ние ще вземем най-доброто решение за вас. Обадете се на 0878606720, за да си запишете за безплатен оглед от електротехник за дома.

Огледа от квалифициран ел техник е безплатен в удобно за Вас време.

тагове:

ел техник софия, ел техник, спешни електро услуги, денонощни електро услуги софия, аварийни електро услуги, спешни електро услуги, експресни електро услуги софия, експресни електро услуги, ел техник денонощно, денонощни електро услуги, ел техник софия, аварийни електро услуги, електротехник за дома, фирма за електро услуги, електро услуги цени, авариен електротехник, електротехник софия мнения, електротехник софия цени, електротехник софия младост, обяви за електротехник софия, електротехник по домовете софия

Електро ремонти

 

https://www.facebook.com/remontiram/

https://www.alo.bg/users/nikito_only

http://www.remont-na.com/1121/angel_angelov_-_stroitelni_remonti_sofia_mladost_2.htm

https://bg.wiktionary.org/wiki/електротехника

https://bg.wikipedia.org/wiki/Категория:Електротехника

https://elektrouslugisofia.com/2023/05/26/електротехник-софия-0877161112-24-7/

https://elektrouslugisofia.com/2023/05/27/електро-услуги-софия-0877161112/

Call Now Button