Отзивите за нас post

Отстраняване на електро авария в София, ж.к. Гоце Делчев

Здравейте отново. Извършихме поредната електро авария в София на 09.11.2020. Посетихме адрес в квартал Гоце Делчев във връзка с поредното запалено електро табло. Поради явната некадърност и необразованост на псевдо електотехници, рискуващи живота и здравето на семейството, което посетихме. Наложи се да подменим всички захранващи кабели, както и електро таблото. Справихме се в рамките на няколко часа и възстановихме електро захранването на хората. За пореден път доказахме, че нашите електро услуги ( спешни електро услуги) са на най- високо ниво в България.

Експресна реакция при електро авария във Вашия дом 0878606720

Аварийните услуги, които извършва нашата фирма- vashiaremont.com са наш патент. Екипът ни са тесни специалисти, именно в спешните ел услуги. Средно 4 пъти седмично сме на адрес в ж.к. Гоце Делчев. Отзоваваме се и в извън работно време, с цел да улесним битуването на нашите клиенти. Животът в днешни дни е немислим без електричество, а жителите на планетата дори не се замислят колко са улеснени с наличието на електричество. Затова когато получим обаждане за аварийни ел ремонти в някой от столичните квартали, в това число и ж.к. Гоце Делчев, ние реагираме на мига.

Важно информация:

Нашата препоръка към всички настоящи и бъдещи клиенти на vashiaremont.com е никога да не предприемате самосиндикални и неквалифицирани действия в опит да отстраните възникналия проблем. Ако усетите миризма на изгоряло, веднага спрете главния предпазител във Вашия дом и позвънете на 0878606720. При евентуално “изпукване”, моля постарайте се да локализирате помещението, от което сте чули звука. Това ще бъде в особена полза при нашето посещение. Освен че ще отстраним Вашата електро авария по- бързо, но и Вие ще знаете в коя стая да не влизате до момента на нашето пристигане.

Доверете се на опита. Възползвайте се от нашето безплатно посещение при аварийни ел услуги.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Разпределително_табло

Спешни електро услуги София – аварийни електро услуги

Call Now Button