Електро ремонти София 0878606720

Ние сме лицензирана фирма за електро услуги за териоторията на цяла София(Младост 1,1А,2,3,4, Дружба, Люлин, Слатина, Надежда, Павлово, Лозенец, Витоша, Симеоново, Драгалевци, Овча купел, Горна баня, Карпуцица, Дианабад, Студентски град, София център, Обеля и т.н.). Нашите електротехници ръководени и подбрани от инженер пета група А.Ангелов с 40 години трудов стаж. Нашата цел е да изпълняваме всички видове електро услуги и ремонти по най – добрия начин за да може да бъдем препоръчвани от всеки един клиент. В електротехниката трябва да се спазват всички правила за безопаснот и услови на труд. Когато подбирате фирма за електро услуги трябва да се информирате добре добре. Ние извършваме ремонт на ел инсталация по домовете ежедневно, като сме запознати с всички видове електро инсталации. Много често се налага смяна на ел табло или ремонт на разпределителна електрическа кутия.

Всички ел ремонти по домовете(безплатно посещение в удобно за вас време)

Когато изпълняваме електро услуги по домовете нашите квалифицирани електротехници спазват всички мерки за безопасност наложени от властите с цел опазване, както на вашето така и на нашето здраве. Много често ни се налага да извършваме подмяна на старо ел табло с ново. Поради старостта и неревизирането на старите електрически табла повечето хора търсят помою от електротехник тогава, когато усетят причина за това, например:

шум от ел табло, мириз на прегорял кабел или бакелит, както и загуба на напрежение в част от контактите в жилището или загуба на напрежение в осветлението или цялостна загуба на напрежение. Ако изпаднете в такава ситуация веднага потърсете помощта на специалист, тъй като това може да бъде живото опасно както за вас така и за вашите близки. Не ревизирано ел табло дълго време а в много случай и никога може да доведе до ПОЖАР. Проблемите с загуба на електричество могат да бъдат и от разпределителна кутия. В обобщение навсякъде където има електрически връзки е добре на определен период от време да бъдат ревизирани и проверявани.

Никога при ремонт не замазвайте разпределителни, разклонителни електрически кутии.

Работим денионщно всички видове аварийни електро услуги за София.

Доверете се на опита!

https://www.facebook.com/Vashiaremontcomd0b5d0bbd0b5d0bad182d180d0be-148938540630300

https://news.bg/politics/rumen-radev-izprati-kabineta-na-itn-v-narodnoto-sabranie.html

https://www.alo.bg/5548649

Call Now Button