5/5 - (257 votes)

Електро ремонти София 0878606720

Ние сме лицензирана фирма за електро услуги за териоторията на цяла София. Квартали като ( Младост 1, 1А, 2, 3, 4, Дружба, Люлин, Слатина, Надежда, Павлово, Лозенец, Витоша, Симеоново, Драгалевци, Овча купел, Горна баня, Карпузица, Дианабад, Студентски град, София център, Обеля и т.н.). Нашите електротехници са ръководени и подбрани от инженер пета група А.Ангелов с 40 години трудов стаж. Нашата цел е да изпълняваме всички видове електро услуги и ремонти по най – добрия начин, за да може да бъдем препоръчвани от всеки един клиент. В електротехниката трябва да се спазват всички правила за безопасност и условия на труд. Когато подбирате фирма за електро услуги трябва да се информирате добре. Ние извършваме ремонт на ел инсталация по домовете ежедневно, като сме запознати с всички видове електро инсталации. Много често се налага смяна на ел табло или ремонт на разпределителна електрическа кутия.

Всички ел ремонти по домовете ( безплатно посещение в удобно за Вас време)

Когато изпълняваме електро услуги по домовете, нашите квалифицирани електротехници спазват всички мерки за безопасност. Те са наложени от властите с цел опазване както на вашето, така и на нашето здраве. Много често ни се налага да извършваме подмяна на старо ел табло с ново. Поради старостта и неревизирането на старите електрически табла повечето хора търсят помощ от електротехник тогава, когато усетят причина за това, например.

Шум от ел табло, мириз на прегорял кабел или бакелит, както и загуба на напрежение в част от контактите в жилището. Също загуба на напрежение в осветлението или цялостна загуба на напрежение. Ако изпаднете в такава ситуация веднага потърсете помощта на специалист, тъй като това може да бъде живото опасно както за вас, така и за вашите близки. Неревизирано ел табло дълго време, а в много случай и никога, може да доведе до ПОЖАР. Проблемите със загуба на електричество могат да бъдат и от разпределителна кутия. В обобщение навсякъде, където има електрически връзки е добре за определен период от време да бъдат ревизирани и проверявани.

Никога при ремонт не замазвайте разпределителни, разклонителни електрически кутии.

Работим денонощно всички видове аварийни електро услуги за София.

Доверете се на опита!

https://www.facebook.com/Vashiaremontcomd0b5d0bbd0b5d0bad182d180d0be-148938540630300

https://news.bg/politics/rumen-radev-izprati-kabineta-na-itn-v-narodnoto-sabranie.html

https://www.alo.bg/5548649

https://elektrouslugisofia.com/2023/05/26/електротехник-софия-0877161112-24-7/

https://elektrouslugisofia.com/2023/05/27/електро-услуги-софия-0877161112/

Call Now Button