5/5 - (204 votes)

Електро услиго София

Денонощни електро услуги по домовете за град София.

     Електро услуги София    0878606720

           Дежурен електротехник инж. Ангелов ( денонощно). Експресни електро услуги до 40 минути. Електротехник за София

 • Здравейте. Ние сме фирма за електро услуги и се занимаваме с цялата гама такива услуги в София. Инженер пета група Ангелов и ръководеният и подбран от него екип от качествени електротехници. Нашата фирма за електро услуги за София е концентрирала дейността си главно в електро услугите за бита ( домашен ел техник, електротехник за дома, електротехник по домовете).
 • Информирайте се винаги, когато избирате фирма за електро услуги. Професията електротехник е една от най- отговорните професии, тъй като от правилното и прилагане зависи човешкият живот.
 • Внимавайте да не попаднете на самозванец “ел техник”. Това може да разберете, когато поискате неговия документ за разряд ( група) за електротехник. Ако не успее да Ви представи такъв документ, откажете услугата. Може да допусне грешки, които са животозастрашаващи.
 • Поръчайте електротехник за безплатен анализ на Вашата ел инсталация 0878606720

 • Винаги когато имате съмнение за проблем в електро инсталацията във Вашия дом се свържете с нас. Те не бива да остават неразрешени, защото това може да доведе до сериозни щети. Не Ви препоръчваме да ремонтирате сами електрическите уреди и инсталацията, тъй като това е опасно начинание. То трябва да се повери на специалист– електротехник.
 • Работим само с оригинални материали и не допускаме компромиси с качеството. До този момент обслужихме множество частни домове, офиси, търговски обекти и прочие, като получихме само положителни отзиви ( коментари).
 • Подмяна на старо ел табло с ново. Това е една от най- поръчваните електро услуги в София. Тъй като е изключително отговорна дейност, която налага да бъде изпълнена от добър електротехник. Ние препоръчваме услугите на електро инженер пета група Ангелов с 40 години трудов стаж. Ако се доверите на нас, ще може да бъдете сигурни за изработката на Вашето ново ел табло.
 • Електрическо обзавеждане

 • Монтаж на ел. ключове и контакти

 • Ако имате нужда от подмяна на контакти и ключове, доверете се на ел. техниците на vashiaremont.com. Ако допуснете грешка при монтажа, например не успеете да занулите контакт ( поради незнание или липса на качествен ел инструмент), може да доведе до летален край за някой от Вашето семейство, включително домашен любимец. В електротехниката е изключително важно всяка една връзка да бъде стегната много добре. Ако нямате необходимите електро инструменти- НЕ ГО ПРАВЕТЕ САМИ. Неправилният монтаж на ел ключове пък може да доведе до офазяване на корпус на осветителното тяло. Това отново може да доведе до фатален край. Доверете се на нашите ел услуги в София.

 • Монтаж на стълбищен автомат

 • Друг често срещан отстраняван, почти ежедневно електро ремонт, е монтаж на стълбищен автомат. Много жилищни входове имат проблем с осветлението или по- точно със стълбищен автомат. Когато във Вашия вход, сграда или офис имате проблем с осветлението ( нямате такова), потърсете услугите на професионален ел техник. Стълбищните автомати се намират най- често в главното разпределително електрическо табло, което крие огромен риск за здравето и живота на всеки един некомпетент човек, решил да смени стълбищен автомат без необходимата подготовка и знания да го направи.
 • РЕМОНТ НА СТЪЛБИЩНО ОСВЕТЛЕНИЕ, ПОДМЯНА НА СТЪЛБИЩНО ОСВЕТЛЕНИЕ ( Смяна на стълбищен автомат- цена 70 лв)
 • Повреденият стълбищен автомат е неприятен електро проблем за всяка жилищна сграда. Живеещите в блокове и кооперации имат нужда от осветление, за да се придвижват по стълбището нощно време. Освен това наличието на осветление помага за разпознаването на движещи се хора в близост до апартаментите. Тъмнината е наистина неприятна част за всички живущи. Извършването на монтаж на стълбищен автомат се налага да бъде изпълнено от електротехник. Необучен човек НЕ може да се справи с тази задача, още повече, че тя крие и рискове. Работи се с ток, което не бива да се пренебрегва и трябва да се действа много внимателно. За целта се използват различни инструменти и апаратура, така че автоматът да функционира правилно и без грешки. Ако се монтира стълбищен автомат с датчици за движение, ще получите допълнителни удобства. С други думи- лампите ще светнат след като някой преминава през етажа. Този тип датчици придобиха огромна популярност в наши дни, най- вече при големите блокове и сгради.
 • Смяна на електроинсталация
 • Най- важната част за всяко едно жилище е правилното функциониране на електро инсталацията. Нашият екип, заниващ се с електро услуги в София, предлага БЕЗПЛАТНА ревизия на Вашата ел инсталация. Това се налага винаги, когато сте решили да правите основен ремонт във Вашия дом или сте взели решение за закупуване на ново жилище. Инж. Ангелов и ръководеният от него екип от електротехници ще направят пълен анализ на цялата електро инсталация във Вашия дом. Не пренабрегвайте най- важната част от основния ремонт. Винаги взимайте информирано решение за електротехниците, които ще подменят Вашата ел инсталация, защото ако не е изпипан и проверен всеки един детайл от лицензиран електротехник, може да стане много опасно са Вас и Вашите близки. Знаете, че електро инсталацията е винаги най- скритата част от Вашия дом и трябва да се подхожда с особено внимание, за да няма нужда от къртене при търсене на евентуален проблем в последствие. За това вземете правилното решение. Свържете се с нас на телефон 0878606720
 • Монтаж на лед осветление
 • При монтажа на всички видове лед осветления е нужен голям опит и професионален електротехник. Това е така, защото за инсталирането са необходими голям набор от инструменти, както и много знания за електро веригите. Необходими са специфични познания за използването на различни видове ел трансформатори. Всички видове лед осветление работят с напрежение 12 волта. Трябва да знаете, че колкото е ниско напрежението, толкова е по- голям токът. Това е основното правило, което трябва да се спазва за качествения монтаж на лед лента или друг вид лед осветление. Доверете се на инженер пета група Ангелов и подбраните и обучени от него ел техници.
       ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА ЗА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ЕЛЕКТРО УСЛУГИ В СОФИЯ!

Спешни електро услуги София – аварийни електро услуги

Call Now Button