4.9/5 - (211 votes)

Електро Услуги

ВСИЧКИ ВИДОВЕ РЕМОНТИ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ, ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТЕХНИЦИ НА НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ!

Предлагаме всички видове електро услуги без изключение. Ръководени от електро инженер пета група A. Aнгелов с 40 години трудов стаж в бранша. Поради многото самозванци в тази област, без образование и опит, се получават много сгрешени и опасни за живота проблеми в електро инсталациите. От качественото отстраняване на възникнал електро проблем, зависи живота и здравето на вас и вашите близки. Издаваме пълна гаранция за извършените от нас електро ремонти!

Доверете се на опита!

Спешно отстраняване на всички видове електро аварии, денонощно!

Бързо и качествено, на най-добрите цени от електро инженер пета група А. Ангелов с 40 години трудов стаж в бранша.

Доживотна гаранция за услугите.

Откриване на проблеми в ел. инсталации без къртене.

Доверете се на опита!

Предлагаме най-качествените електро услуги в град София. Нашият екип е изграден от перфектни и опитни електротехници, които имат дълъг стаж в изграждането и смяната на електроинсталации, монтажа на електрически табла, поставяне на ключове и контакти, работа с осветителни тела и много други. За всички тези услуги фирмата дава дългосрочна гаранция.

В столицата е съсредоточен голям брой български граждани, което често води до аварии в електрическата мрежа. В такива моменти хората изпадат в паника и се чудят откъде да потърсят добър електротехник в София, който да ги отърве от проблема. И тук отново идват момчетата за vashiaremont.com, които ще действат безкомпромисно срещу всички повреди.

Добрата новина за клиентите е, че цените на нашите услуги са най-достъпни. В това ще се убедите, като разгледате публикуваните на сайта ни цени. Работим само с оригинални материали без компромис в качеството. До този момент обслужихме множество частни домове, офиси, търговски обекти и прочие, като получихме само положителни отзиви.

ИЗГРАЖДАНЕ НА ЕЛ.ИНСТАЛАЦИЯ

Качествено изграждане на вътрешна или външна електро инсталация. Благодарение на богатият ни опит, осигуряваме максимална надеждност и безопасност на електрическата инсталация.

Свързване на готварски печки

Правилното свързване и монтаж на готварски печки е важно за много домакинства. За целта се използват опитни електротехници, които знаят как да свършат работата. За съжаление много често самоинициативите водят след себе си много проблеми, така че е време да се сложи край на тази неприятна тенденция, и да се вземат мерки от опитни майстори електричари на най-високо ниво.

Монтаж на лед осветление

Монтажът на ЛЕД осветление изисква специално захранване. Това важи в повечето случаи за инсталацията на ЛЕД лентите, които станаха много актуални в днешно време. За да се монтират подобен тип осветителни тела, е необходимо да се обърнете към специалист – електротехник, който да свърже правилно лентите или лампите, така че те да работят с подходящата мощност във вашия обект.

Монтаж на ел ключове и контакти

В случай че желаете да се извърши подмяна на ел. ключ или контакт, то имате два варианта. Единият е да действате самостоятелно, като монтирате тези важни компоненти, а другият е да се възползвате от vashiaremont.com , тъй като ние предлагаме евтин монтаж на ел. ключове и контакти. Не всеки може да се справи с тази задача, така че ние сме насреща.

Електро обзавеждане

Тук попадат всички монтажни дейности свързани със крайното обзавеждане на електрическото оборудване: осветителни тела, ключове, контакти.

ЕЛЕКТРО РЕМОНТИ И АВАРИИ

Много Проблеми с електрическата инсталация възникват при много семейства ежедневно в София, но едва когато това се случи на Вас най-вероятно изпадате в ужас на кого да се доверите и да бъдете сигурни проблема ще се отстрани бързо и качествено и разбира се да е съчетано на разумни цени.

Подмяна и ремонт на електро инсталация в жилищa, офиси, търговски и промишлени обекти. Проблемите с електрическата инсталация са не само неприятни, но представляват и огромен риск за безопасността.

Ремонт на електрически инсталации

За да се направи перфектния ремонт на ел инсталация, е необходимо избраните от Вас електротехници да разполагат с пълен набор от инструменти за постигане на желаната цел. Освен това електроинсталациите се ремонтират от опитни хора, а не от новаци, които могат да допуснат сериозни грешки и да предизвикат сериозни щети и не рядко дори и пожари.

Смяна на ел. инсталация

С напредването на времето електроинсталацията в дома ви започва да дава дефекти, а това е зелената лампичка, която трябва да светне, и да ви подскаже, че трябва да бъде подменена. За жилища, които не са сменяли ел. инсталацията от 20 – 40 години, се препоръчват специализираните услуги на vashiaremont.com, тъй като ние ще укажем нужната помощ.

Цени на Електро услуги

Консултации от специалист на място – БЕЗПЛАТНО
Гарантирано най-ниските цени на Ел. услуги в София (виж всички цени)

СВЪРЗВАНЕ НА ЕЛ.ТАБЛО

Бързо и качествено свързване на ел. табла от скрит и открит тип в жилища, офиси, търговски и промишлени сгради.

Подмяна на апартаментни табла

Проблемите с функционирането на електричеството във вашия апартамент, не трябва да остават нерешени, защото това може да нанесе сериозни щети. Не ви препоръчваме да ремонтирате сами електрическите уреди и инсталацията, тъй като това е опасно и не безопасно начинание, което трябва да се повери на специалист – електротехник.

Безплатна ревизия на стари електро табла

Безплатна ревизия на стари електро табла, от инженер Ангелов в удобно за вас време. Старите електро табла крият висок риск от пожар и други неприятности, свързани със здравето и живота на всеки човек. Ние ще се погрижим за вашата сигурност и безопасност. Ако не е необходима спешна смяна на главното разпределително табло, съответно ние няма да го направим.
Подарете си безопасност.

Цена за смяна на ел табло от инженер Ангелов

ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

Качествен монтаж на системи за видеонаблюдение на жилищни домове, офис сгради, търговски обекти и др.

Откриване на проблеми в ел. инсталации без къртене

  • Проверка на предпазителите и контакторите
  • Проверка на разпределителните табла за разхлабени връзки
  • Проверка дали кабелите са пречупени или претоварени
  • Проверка на електрическите компоненти
  • Откриване на неизправности в електрическите инсталации

Бързото измерване и термичното изобразяване ни помагат да избегнем грешки и да открием по-бързо потенциалните източници на проблеми.

Доверете се на инженер пета група Ангел Ангелов и строителен инженер Георги Стоянов, с над 25 годишен опит и без тайни в занаята.

Нашият сплотен екип, състоящ се от тесни специалисти с недостижим за България ценз и способности, подбрани лично от нас и доказали се в годините. 

При поемане на поставената от вас задача, изпълняваме стриктно, без компромис в срок и с най - високо качество, за което издаваме доживотна гаранция. Оставяме чисто и подредено след професионално свършената работа.

Нашият успех в годините се дължи на доволните клиенти. Доверете се на нас, за да ни споменавате с добро цял живот. Запомнете, ние сме техници, а не майстори, тъй като майсторите довършват труда си винаги, а ние техниците го правим един път и за винаги!

Години на пазара

Успешни Ремонта

ОГЛЕДА ОТ СПЕЦИАЛИСТ Е БЕЗПЛАТЕН В УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ!

Свържете се с нас

София, България, жк. Младост 2

vashiaremont@gmail.com

087 860 6720

00:00 - 24:00

Call Now Button