5/5 - (252 votes)

Ел. техник 0878606720

тагове: ел. техник, електро услуги София , електро услуги, ел техници, ел услуги София

ел техник по домовете

vashiaremont.com

Електро услуги София по домовете (ел. техник за дома)

Ние от vashiaremont.com, успяхме да се наложим като фирма за електро услуги номер 1 в София. Нашият сплотен екип от ел техници професионалисти с дългогодишен опит в бранша ръководени от инж. Ангелов ще покрият цялата гама от ел услуги. Ние разчитаме основно да бъдем препоръчвани от всеки наш клиент. Но за това е нужно не само професионализъм в сферата на ел инасталцийте, а и перфектно отношение с нашите клиенти. Вече над 20 години ние от vashiaremont.com, успяваме да сме номер 1 на пазара за електро услуги от ел. техник за София по домовете ( на адрес). Всички положителни отзиви, които получаваме и до днес са плод на дългогодишния труд и обучение. Нашите служители минават през обучение свързано с доброто и коректно отношение с клиента. Целта, която постигаме е да можем да бъдем винаги конкурентни на пазара и да поддържаме най-високо качество на електро услугите, които предлагаме. 

Eл. техник за София по домовете, нашите ел техници са гарантирано най-добрите! 

Всички закони в електротехниката ( както и спрямо всеки квалифициран ел. техник) са написани с кръв. Например само до преди 40 години, нулевите проводници в главното захранващо ел табло са минавали през предпазител. Това води до огромен риск при изгаряне на предпазител. Също води до офазяване ( на корпус) по цялата електро верига. Дотогава хората и ел техниците не са го взимали предвид, но много хора и електротехници са загубили живота си. По новите стандарти за електро изграждане на нови ел инсталации това е премахнато ( да минават нулевите проводници през предпазител). В наши дни поради големия обем информация, до която имаме достъп, трябва да взимаме правилния и информиран избор за всеки продукт, който искаме да закупим или услуга, която желаем да използваме.

Рискове, които крие електротехниката:

Поради факта, че извършваме по- често електро ремонти ( услуги) на новопоставени ел инсталации или ел табла, достигнахме до извода, че нашата високо рискова професия ( ел. техник) много често бива практикувана от лица нямащи почти никакви познания по темата, поради което излагат на риск ЖИВОТА, както на себе си, така и на всички останали доближили се до некачествено извършени елекро ремонти. Друг наболял проблем е използването на некачествени ел материали, за да може дадените псевдо ел техници да реализират по-голяма печалба от предлаганата от тях услуга. Това е крайно недопустимо, тъй като има много ( например китайски или с неясен произход). Малко по- евтини ел материали, които поради слабото качество на изработка, е много вероятно до допринесат за пожар ( случва ни се изключително често, за съжаление). Има най- различни рискове за човешкия живот.

Обобщение:

Всеки ел професионален ел. техник трябва да разполага със сертификат за своето образование и ценз. Професията ел. техник ( електротехник) не може да упражнява човек неподготвен без необходимото образование и опит. Това е високо рискова професия, която изисква изключително внимание от практикуващия професията ел. техник по домовете. В тази дейност няма място за секунда невнимание или допускане на каквито и да е било грешки.

Надяваме се с тази публикация да сме успели да повлияем на Вашия информиран и правилен избор в търсенето на качествена фирма за електро услуги в София. Доверете се на опита! Разгледайте нашите цени за електро услугите, които предлагаме на следния линк:
https://vashiaremont.com/електро-услуги-цени/

https://www.alo.bg/users/nikito_only

https://www.facebook.com/Vashiaremontcomd0b5d0bbd0b5d0bad182d180d0be-148938540630300

https://elektrouslugisofia.com/2023/05/27/електро-услуги-софия-0877161112/

https://elektrouslugisofia.com/2023/05/26/електротехник-софия-0877161112-24-7/

 

Call Now Button