Ключар София

Ние извършваме всички видове ключарски услуги за София. Аз се казвам Методи Иванов и съм лицензиран ключар. Завършил съм седми последен разряд ключар в Берлин Германия. Повече от 20 години се занимавам с всякакъв вид ключарски услуги без изключение. Специализиран съм автоключарски услуги като отключвам  всички видове видове марки автомобили без изключение, без разбиване, както практикуват повечето колеги. Много е важно когато търсите ключар да направите информиран избор, а именно дали отключва брави и патрони или ги разбива и подменя с нови. Ако е от вторите трябва да знаете, че ще ви излезне много-по скъпо от това професионалист като мен да отключи вашата брава.

Автоключар София 0878606720

Предлагам най – качествените авто ключарски услуги в София като държа да отбележач, че специализацията ми в Берлин Германия беше базиране на отклчването на нови автомобили с чипове. Когато избирате автоключар трябва да знаете, че е важно той да може да отвори без да разбите или повреди вашият клеморед или ключалка. Това е много важно при подбора на качествен ключар. Поддържаме средни цени, който кореспондират отлично с качеството и пазара в България.

Мобилен ключар 0878606720

Тази услуга означава, зе по всяко едно време може да разчитате на качествени ключараски услуги в София на адрес. Независимо от това за какво се отнася например: отключване на брава или патрон по спешност до автоключарски услуги и стигнем до стандартна подмяна на автоклчалка, брава или патрон на входна или интериорна врата.

Авариен ключар 088606720

Методи Иванов(ключар) реагира 24/7 за всички видове ключарски услуги за териоторията на цяла София. Разчитам не само на познанията ценза и уменията които имам но и на скъпа и продесионална техника и инстроменти. Доверете се на професионалист с над 20 години опит и умения, който трудно ще намерите в друг.

Всеки нов клиент получава 25% отстъпка. Доверете се на опита!

0878606720

Call Now Button