Монтаж на вградена фурна 0878606720

Здравейте, ние сме https://vashiaremont.com, и се занимаваме със свързване на ел(електро) уреди. Но и не само, ние се занимаваме с всички видове електро услуги в София. Често изпълнявана от нашите квалифицирани ел техници услуга по домовете е свързване на захранващ кабел на готварска печка. Свързване на готварск печка към електрическата мрежа е една от най – отговорните ел услуги, който извършваме. Повечето хора подценявт това, защото голяма част от новите готварски печки се продават без захранващ кабел. Причинта за това е, да могат да бъдат свързани към ел мрежата, както трифазно така и монофазно. Ако човек нама необходимите познания от електро вериги, може да допусне живото застрашаващи грешки при монтаж на фурна за вграждане(кабел на готварска печка). Често получаваме позвънявания от хора, пробвали сами да извършат монтажа към ел мрежата(но не са успяли). Опкакват се че печката е изпушила(гръмнала) или изпитват статично напрежение от нейния корпус. Това може да бъде живото опасмо за вас и вашите близки. Доверете се на инженер Ангелов, който работи като електротехник за териотерията на цяла София.

Екипа ел те техници на  https://vashiaremont.com/ектроле/, са строго профилирани във всички видове ел ремонти по домовете в София. Ние  влгаме средства за обучение на нашите електротехници за да може бъдем винаги конкурентни с отношение и продесионализъм. За нашата фирма за електро услуги на първо място е клента и отношението към него.

тагове: монтаж на фурна за вграждане, монтаж на вградена фурна

Обърнете се към лицензиран, квалифициран електротехник

Свързване на готварска печка цена с включен захранващ кабел 50лв за София.

ВАЖНО:

Когато усетите какъвто и да е било проблем от ел. уредите във вашия дом(офис, къща или предприятие). Например отпадащ предпазител, топъл бушон(предпазител), усещане за статично напрежение по металните корпуси на електроуредите. В такава ситуация веднага потърсете нашите професионално електро услиги за София.

Предлагаме всички видове електро услуги без изключение. Ръководени от електро инженер пета група A. Aнгелов с 40 години трудов стаж в бранша. Поради многото самозванци в тази област, без образование и опит, се получават много сгрешени и опасни за живота проблеми в електро инсталациите. От качественото отстраняване на възникнал електро проблем, зависи живота и здравето на вас и вашите близки. Издаваме пълна гаранция за извършените от нас електро ремонти!

Доверете се на опита!

Спешно отстраняване на всички видове електро аварии, денонощно!

Бързо и качествено, на най-добрите цени от електро инженер пета група А. Ангелов с 40 години трудов стаж в бранша.

Доживотна гаранция за услугите.

Откриване на проблеми в ел. инсталации без къртене.

Качествен монтаж на системи за видеонаблюдение на жилищни домове, офис сгради, търговски обекти и др.

http://www.remont-na.com/1121/angel_angelov_-_stroitelni_remonti_sofia_mladost_2.htm

https://local.google.com/place?id=4848233699386340005&use=posts&lpsid=5516136318373766631

https://www.facebook.com/Vashiaremontcomd0b5d0bbd0b5d0bad182d180d0be-148938540630300/?ref=pages_you_manage

електро услуги софия, елелктро услуги, топъл бушон, лицензиран електротехник, квалифициран електротехник, електротехник софия, добър електротехник, свързване е готварска печка горение, свързване на готварска печка беко, свързване на готварска печка crown, свързване на готварска печка амика, свързване на готварска печка аег, свързване на готварска печка.индезит, свързване на готварска печка електрокукс, свързване на готварска печка индезит, свързване на готварска печка към електрическата мрежа, свързване на готварска печка към мрежата, монтаж на кабел на готварска печка, щепсел за готварска печка, колко квадрата кабел за готварска печка, свързване на готварска печка цена, схема за свързване на готварска печка crown, контакт за печка, сеързване на вградена печка, свързване на керамични котлини, свързване на вградени уреди, свързване на фурна и плот за вграждане, монтаж на електрически уреди, свързване към ел мрежа на готварска печка, свързване уреди, монтаж на електроуреди София, свързване на ел. уреди

ЕЛЕКТРО РЕМОНТИ И АВАРИИ

Много Проблеми с електрическата инсталация възникват при много семейства ежедневно в София, но едва когато това се случи на Вас най-вероятно изпадате в ужас на кого да се доверите и да бъдете сигурни проблема ще се отстрани бързо и качествено и разбира се да е съчетано на разумни цени.

Подмяна и ремонт на електро инсталация в жилищa, офиси, търговски и промишлени обекти. Проблемите с електрическата инсталация са не само неприятни, но представляват и огромен риск за безопасността.

Ремонт на електрически инсталации

За да се направи перфектния ремонт на ел инсталация, е необходимо избраните от Вас електротехници да разполагат с пълен набор от инструменти за постигане на желаната цел. Освен това електроинсталациите се ремонтират от опитни хора, а не от новаци, които могат да допуснат сериозни грешки и да предизвикат сериозни щети и не рядко дори и пожари.

Смяна на ел. инсталация

С напредването на времето електроинсталацията в дома ви започва да дава дефекти, а това е зелената лампичка, която трябва да светне, и да ви подскаже, че трябва да бъде подменена. За жилища, които не са сменяли ел. инсталацията от 20 – 40 години, се препоръчват специализираните услуги на vashiaremont.com, тъй като ние ще укажем нужната помощ.

Цени на Електро услуги

Консултации от специалист на място – БЕЗПЛАТНО
Гарантирано най-ниските цени на Ел. услуги в София (виж всички цени)

СВЪРЗВАНЕ НА ЕЛ.ТАБЛО

Бързо и качествено свързване на ел. табла от скрит и открит тип в жилища, офиси, търговски и промишлени сгради.

Подмяна на апартаментни табла

Проблемите с функционирането на електричеството във вашия апартамент, не трябва да остават нерешени, защото това може да нанесе сериозни щети. Не ви препоръчваме да ремонтирате сами електрическите уреди и инсталацията, тъй като това е опасно и не безопасно начинание, което трябва да се повери на специалист – електротехник.

Безплатна ревизия на стари електро табла

Безплатна ревизия на стари електро табла, от инженер Ангелов в удобно за вас време. Старите електро табла крият висок риск от пожар и други неприятности, свързани със здравето и живота на всеки човек. Ние ще се погрижим за вашата сигурност и безопасност. Ако не е необходима спешна смяна на главното разпределително табло, съответно ние няма да го направим.
Подарете си безопасност.

Цена за смяна на ел табло от инженер Ангелов

ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

Качествен монтаж на системи за видеонаблюдение на жилищни домове, офис сгради, търговски обекти и др.

 

Call Now Button