5/5 - (255 votes)

Монтаж на вградена фурна 0878606720

Здравейте. Ние сме https://vashiaremont.com и се занимаваме със свързване на ел ( електро) уреди, но и не само. Ние се занимаваме с всички видове електро услуги в София. Често изпълнявана от нашите квалифицирани ел техници услуга по домовете е свързване на захранващ кабел на готварска печка. Свързване на готварска печка към електрическата мрежа е една от най- отговорните ел услуги, която извършваме. Повечето хора подценяват това, защото голяма част от новите готварски печки се продават без захранващ кабел. Причината за това е да могат да бъдат свързани към ел мрежата, както трифазно, така и монофазно. Ако човек няма необходимите познания от електро вериги, може да допусне животозастрашаващи грешки при монтаж на вградена фурна ( кабел на готварска печка). Често получаваме позвънявания от хора, пробвали сами да извършат монтажа към ел мрежата ( но не са успяли).

Екипът ел техници на  https://vashiaremont.com/ектроле/ са строго профилирани във всички видове ел ремонти по домовете в София.

Ние влагаме средства за обучение на нашите електротехници, за да може да бъдем винаги конкурентни с отношение и професионализъм. За нашата фирма за електро услуги на първо място е клентът и отношението към него.

Оплакват се, че печката е изпушила ( гръмнала) или изпитват статично напрежение от нейния корпус. Това може да бъде животоопасно за Вас и Вашите близки. Доверете се на инженер Ангелов, който работи като електротехник за територията на цяла София.

тагове: монтаж на фурна за вграждане, монтаж на вградена фурна

Обърнете се към лицензиран, квалифициран електротехник

Свързване на готварска печка. Цена с включен захранващ кабел- 80 лв за София.

ВАЖНО за монтаж на вградена фурна:

Когато усетите какъвто и да е било проблем от ел. уредите във Вашия дом ( офис, къща или предприятие). Например- отпадащ предпазител, топъл бушон ( предпазител), усещане за статично напрежение по металните корпуси на електроуредите. В такава ситуация веднага потърсете нашите професионални електро услуги за София.

Предлагаме всички видове електро услуги, без изключение, както и монтаж на вградена фурна. Ръководени от електро инженер пета група A. Aнгелов с 40 години трудов стаж в бранша. Поради многото самозванци в тази област, без образование и опит, се получават много сгрешени и опасни за живота проблеми в електро инсталациите. От качественото отстраняване на възникнал електро проблем зависи животът и здравето на Вас и Вашите близки. Издаваме пълна гаранция за извършените от нас електро ремонти!

Доверете се на опита!

Спешно отстраняване на всички видове електро аварии, денонощно!

Бързо и качествено, на най-добрите цени от електро инженер пета група А. Ангелов- с 40 години трудов стаж в бранша.

Доживотна гаранция за услугите.

Откриване на проблеми в ел. инсталации- без къртене.

Качествен монтаж на системи за видеонаблюдение на жилищни домове, офис сгради, търговски обекти и др.

http://www.remont-na.com/1121/angel_angelov_-_stroitelni_remonti_sofia_mladost_2.htm

https://local.google.com/place?id=4848233699386340005&use=posts&lpsid=5516136318373766631

https://www.facebook.com/Vashiaremontcomd0b5d0bbd0b5d0bad182d180d0be-148938540630300/?ref=pages_you_manage

електро услуги София, електро услуги, топъл бушон, лицензиран електротехник, квалифициран електротехник, електротехник София, добър електротехник, свързване на готварска печка Горение, свързване на готварска печка Беко, свързване на готварска печка Crown, свързване на готварска печка Амика, свързване на готварска печка AEG, свързване на готварска печка Индезит, свързване на готварска печка Електролукс, свързване на готварска печка към електрическата мрежа, монтаж на кабел на готварска печка, щепсел за готварска печка, колко квадрата кабел за готварска печка, свързване на готварска печка цена, схема за свързване на готварска печка Crown, контакт за печка, свързване на вградена печка, свързване на керамични котлони, свързване на вградени уреди, свързване на фурна и плот за вграждане, монтаж на електрически уреди, свързване към ел мрежа на готварска печка, свързване уреди, монтаж на електроуреди София, свързване на ел. уреди, монтаж на вградена фурна

ЕЛЕКТРО РЕМОНТИ И АВАРИИ

Много проблеми с електрическата инсталация възникват при много семейства ежедневно в София, но едва когато това се случи на Вас, най-вероятно изпадате в ужас на кого да се доверите и да бъдете сигурни, че проблемът ще се отстрани бързо и качествено. Като разбира се да е съчетано с разумни цени.

Подмяна и ремонт на електро инсталация в жилищa, офиси, търговски и промишлени обекти, монтаж на вградена фурна. Проблемите с електрическата инсталация са не само неприятни, но представляват и огромен риск за безопасността.

Ремонт на електрически инсталации

За да се направи перфектният ремонт на ел инсталация, е необходимо избраните от Вас електротехници да разполагат с пълен набор от инструменти за постигане на желаната цел. Освен това електроинсталациите се ремонтират от опитни хора, а не от новаци, които могат да допуснат сериозни грешки и да предизвикат сериозни щети и не рядко дори и пожари.

Смяна на ел. инсталация

С напредването на времето електроинсталацията в дома Ви започва да дава дефекти, а това е зелената лампичка, която трябва да светне, и да Ви подскаже, че трябва да бъде подменена. За жилища, които не са сменяли ел. инсталацията от 20– 40 години, се препоръчват специализираните услуги на vashiaremont.com, тъй като ние ще окажем нужната помощ.

Цени на Електро услуги

Монтаж на вградена фурна- 80 лв

Консултации от специалист на място– БЕЗПЛАТНО
Гарантирано най- ниските цени на ел. услуги в София ( виж всички цени)

СВЪРЗВАНЕ НА ЕЛ.ТАБЛО

Бързо и качествено свързване на ел. табла от скрит и открит тип в жилища, офиси, търговски и промишлени сгради.

Подмяна на апартаментни табла

Проблемите с функционирането на електричеството във Вашия апартамент не трябва да остават неразрешени, защото това може да нанесе сериозни щети. Не Ви препоръчваме да ремонтирате сами електрическите уреди и инсталацията, тъй като това е опасно и не безопасно начинание, което трябва да се повери на специалист– електротехник.

Безплатна ревизия на стари електро табла

Безплатна ревизия на стари електро табла от инженер Ангелов в удобно за Вас време. Старите електро табла крият висок риск от пожар и други неприятности свързани със здравето и живота на всеки човек. Ние ще се погрижим за Вашата сигурност и безопасност. Ако не е необходима спешна смяна на главното разпределително табло, съответно ние няма да го направим.
Подарете си безопасност.

Цена за смяна на ел табло от инженер Ангелов

ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

Качествен монтаж на системи за видеонаблюдение на жилищни домове, офис сгради, търговски обекти и др.

 

https://www.facebook.com/Vashiaremontcom-148938540630300/

 

 

Call Now Button