Отзивите за нас post

Монтаж на стълбищен автомат 0878606720

Здравейте, ние сме vashiaremont.com. Електро инженер Ангелов извършва една от най-отговорните електро ( електрически) услуги за София. Почти всеки ден инж. Ангелов и ръководения от него екип от електротехници се сблъскват с НЕКАДЪРНО поставени нови ел табла, както и с некачествено отремонтирани стари електро табла. Тъй като подмяната на стари електрически табла изисква много опит и експертиза, с които повечето “колеги” в днешно време не могат да се похвалят за съжаление. Ние не правим компромис с качеството, защото електротехниката е професия, която е живото застрашаваща. Денонощно извършваме аварийно смяна на електрически табла по домовете. Ремонт на електрическо табло е нужен само и единствено, когато има нужда ( миризма от него на изгорял кабел, често изгаряне на крушки, често отпадане на предпазител ( изгаряне на бушон). Това може да бъде признак за ремонт на Вашето ел табло.
БЕЗПЛАТНА ревизия на вашето електрическо табло от инженер Ангелов в удобно за Вас време.

( монтаж на стълбищен автомат, подмяна на стълбищен автомат, смяна на стълбищен автомат, ремонт на стълбищно осветление)

Ремонт на разпределителни кутии и стълбищен автомат

Ремонт на разпределителна кутия се налага при наличието на следните признаци:
1. Често прекъсване на електрическото напрежение.
2. Миризма на изгорял кабел.
В следствие на тези признаци е необходимо да се доверите на спешни, аварийни електро ( електрически) услуги, изпълнени с професионализъм от инж. Ангелов- с 40 години стаж. Възникнал проблем от разпределителна кутия може да доведе до пожар.

Подмяна на ключове, контакти и автомат за стълбищно осветление

Здравейте от нас. Смяната на ключове и контакти е изключително отговорна електро услуга. Повечето хора подценяват сложността и отговорността, както и опасността, която носи неправилното свързване на електрически ключове и контакти. Нужни са специфични познания и уреди за тяхното безопасно свързване.

1. Всеки контакт трябва да бъде правилно занулен ( заземен), за да няма опасност за Вашия живот, както и на Вашите близки. Често срещана грешка е когато хората сами решат да си свържат контакт. Тогава поради липсата на двупроводен пробник не могат да определят нулевия проводник. Вследствие на което се получава така, че имат напрежение ( протичащо електричество) по металната част на контакта. Тогава при допир, особено изпотен човек, може да го убие на място. Друг вид инцидент, който може да се случи при неправилно зануляване (заземяване) е поради същата причина. Да имате напрежение на метален корпус на даден електрически уред свързан в неправилно свързан контакт. Това може да доведе до смърт, ако не сте обути с обувки или гумени чехли.

Важно:

в. ( Аварийни електро услуги) Неправилното свързване на електрически ключ за осветление може да доведе до честото изгаряне на крушки, както и прегаряне на кабелите достигащи до осветителното тяло.  Вследствие на което може да прекъсне кабел и да се налага полагане на нов, което е свързано с къртене.
Инженер пета група Ангелов с 40 години трудов стаж извършва смяна на контакти и ключове по домовете, но и не само.
Цена за свързване на 1 бр. ключ или контакт- 8 лв. За над 10 броя цена- 5 лв за брой.
Доверете се на опита!

Вземете информирано решение за избор на фирма за електро услуги

Когато избирате фирма за електро услуги(авариен електротехник), трябва да се запознаете много добре с нея. Защото ако попаднете на самозванец електротехник, то това би бъде живото опсасно. В България поради ниския контрол върху услугите, и необятното интернет пространство, ковто предлага многжевтво обяви и реклами. Много често човек може да допусне грешка в избора си. Нашите ел техници са подбрани прецизно. Можем да се похвалим най – отговорно, че са най – добрите и подготвени в България. Държим на безупречното качество и професионализъм, защото осъзнаваме колко важна и отговорна е нашата професия екектротехник.

Монтаж на лед осветление

За да се монтира всяко едно лед осветление, са необходими специфични видове ел инструменти, както и електро материали. Трябва да знаете, че всяко едно лед осветление работи на ниско напрежение от 12 волта. Което пък значи автоматично, че токът е голям. За това е нужно специфични познания по електроника, за да може да бъдат свързани правилно всички електрически вериги при право напрежение. Всяко лед осветление се нуждае от токов трансформатор. Те могат да бъдат много видове спрямо дължината и силата на различните светлодиоди.

Ремонт на стълбищно осветление

Винаги, когато имате нужда от ремонт на стълбищно осветление, трябва да се обърнете към професионална фирма за електро услуги. Ние, от “вашия ремонт” и в частност инж. Ангелов, ще извършим монтаж на стълбищен ( смяна на стълбищен автомат), ако разбира се това е необходимо. Много често се сблъскваме с подобен проблем.

http://www.remont-na.com/1121/angel_angelov_-_stroitelni_remonti_sofia_mladost_2.htm

http://website-106510006203172701364-electrician

 

 

Call Now Button