Пътна помощ “БАРИ” 0878606720

1.Имате ли нужда от помощ на пътя?

2.Свърши ли ви горивото, спукахте гума или колата не може да запали?

3.Получили сте механична повреда докато пътувахте?

4.Имате нужда от изтегляне и превоз на катастрофирал автомобил? Имате нужда от помощ на място или от подаване на ток? Ние ще ви помогнем веднага! На най-добрите цени!

“Пътна помощ София” (car-transport.eu) се стреми да поддържа високо качество и най-добритре цени. Коректното отношение, бързината и сигурността на клиента са на първо място за нас! Професионалният опит и дългогодишният ни успех са гаранция за перфектно свършената работа. Имаме много положителни коментари и препоръки от наши клиенти, както частни, така и бизнес партньори, пред които сме се доказали в процеса на работа.

Ние сме с индивидуален подход към всеки един клиент. Предлагаме репатриране на леки коли, джипове, бусове, мотокари, строителна и селскостопанска техника, леки и тежкотоварни камиони. Оказваме бърза помощ при авария на пътя, репатриране, транспорт в страната, Европа и извън Европа.

Нашите автомобили обурудвани с падащи платформи и могат да помогнат да се справите във всяка ситуация, без допълнително да повреждат автомобила. Можем да стигнем до вас в рамките на 30-40 минути за град София, в зависимост от трафика до мястото на което се намирате. За други населени места приемаме поръчки, като тези поръчки се договарят по телефона.

тагове: пътна помощ, пътна помощ софия, денонощна пътна помощ, репатрак, репатрак софия

ЦЕНИ ЗА ПЪТНА ПОМОЩ ЗА СОФИЯ ОБЛАСТ И ЗА СТОЛИЦАТА:

Лек автомобил: 37лв, От 0.96лв/км извън град София
Мотор: 37лв От 0.96лв/км извън град София
Джип: 49 лв От 0.96лв/км извън град София

Ван/Пикап/Баничарка: 46лв От 0.96лв/км извън град София
Селскостопанска техника:от 75лв От 0.96лв/км извън град София
Мотокар и електрокар:от 75 От 0.96лв/км извън град София
Камиони от 95лв От 0.96лв/км извън град София

ПЪТНА ПОМОЩ ЗА БУС:

От 53лв за град София.
От 0.96лв/км извън град София
Строителна техника
От 56лв за град София.
От 0.96лв/км извън град София
Подаване на ток
От 26 лв. (курс)
От 6 лв. подаване на ток

Цените са само за транспорт в рамките на София!

Ако сте решили да закупите автомобил от Германия, Австрия или друга страна от Европейския съюз,

и се питате ” Как да го транспортираме от Германия ” ?

Вие сте попаднали на правилното място.

Ние сме транспортна фирма, която предлага специализиран транспорт на МПС-та, включително селскостоанска техника от Австрия, Германия, Холандия, Белгия, Дания и Великобритания. Разполагаме както с бусове с единични платформи, така и с репатриращи за до три автомобила и авто-вози за повече автомобили.

По време на транспортирането, автомобилите, които извозваме са защитени с CMR застраховка, за да осигурим Вашето спокойствие през целия път.

Извършваме 7 дни в седмицата транспорт, за да можем да сме на разположение, когато сме ви необходими. Не се колебайте да ни потърсите и да зададете всички въпроси, които ви интересуват. Нашите консултанти ще се обърнат към Вас с разбиране и ще ви обяснят всичко необходимо за извършването на съответния транспорт.

Ние сме на разположение с професионални, компетентни и изчерпателни отговори.

Ако се колебаете дали да си докарате автомобила на собствен ход или с автовоз бихме желали да Ви поясним, че разходите по докарването и в двата случая са почти еднакви, а ако добавим и риска който поемате като тръгнете на път с кола която не познаване от гледна точка на техническото й състояние то тогава превоза с автовоз или платформа изглежда да е доста по-изгоден.

Call Now Button