Ремонт на ел.инсталация в кв. Витоша

Ремонт на ел.инсталация в кв. Витоша

След 1 седмица усилена работа, завършихме успешно поредния възложен обект, намиращ се в квартал Витоша.

Бяхме препоръчани от довилни клиенти за електро ремонт на тухлен апартамент. Отзовахме се моментално, след направен безплатен оглед и уговорен ден за стартиране на ремонтната дейност, сключихме договор по изпълнението на обекта.

Най-належаща бе смяна на ел.инсталацията, която дава на късо. Извършихме поставяне на нови и подмяна на стари контакти с високо-качествени материали. Следваше табло за смяна, но работата по ел. инсталацията не спира до тук. В апартамента имаше вече вградена бяла техника, при нейното свързване на ново и зануляване на контакти, за да се предотврари токив удър, проработи безотказно. Извършихме диагностициране на старият, течащ бойлер, от който бие ток и се наложи да включим неговото отремонтиране към многото възложени ни задачи. Към професиналната компетентност на нашите инженери е поправка на всякакви електрически уреди и системи.

Всичко това успяхме да направим в рямките на работната седмица и преминахме към външните осветителни тела на балкона около апартамента, който е на последен етаж и целият е обграден с тераса. Благодарни сме на нашите клиенти, които ни се довериха и ни гласуваха доверие, с това направиха правилен избор. След инсталиране на най-ново поколение лед система, домът се изпълни с уют и сигурност. Предложихме им допълнителна услуга-поставяне на фото око/фото клетка, която да улавя движение, така поставените лампи се включват сами. Намалихме датчиците, за да се избегне включването им от движение на птици и насекоми, така успяхме да намалим излишната консумация на ток.

До тук беше работата ни в апартамента, но не и в самия обект. Поради дълго неизползване, бяла ролетна врата на техния гараж не можеше да се отваря с дистанционно управление, а при механично отваряне, не можеше да се затвори до край след това. Установихме проблема и го фиксирахме. Вече живущите могат да се възползват от дистанционното управление на гаража си.

След упорит труд, завършихме желания ремонт по-рано от описания в договора срок.

Call Now Button