Отзивите за нас post

Свързване на готварска печка от инженер Ангелов с 40 години трудов стаж.

Здравейте, ние се занимаваме с електро услуги по домовете в София. Много често получаваме позвънявания от клиенти във връзка със свързване на готварска печка (aeg, bosch, beko, gorenje и други) към ел. мрежа. Поради факта, че повечето нови модели готварски печки се продават без захранващ кабел са предвидени да бъдат свързвани, както към трифазно, така и към монофазно напрежение.

Много хора допускат грешка при свързване на печка, защото има много специфични особености. Поради факта, че са предвидени за свързване с твърда връзка трябва много ясно да бъде обозначена фазата както в контакта, където ще бъде свързана, така и на щепсела (това е, когато желаете свързване на готварска печка с щепсел в контакт).

Неправилният монтаж на готварска печка може да доведе до пожар в контакта и печката, ако не е заземена правилно

Също може да се окаже, че има напрежение по корпоса, което може да доведе до фатален край на този, който се е докоснал до уреда. Тази статия пишем заради многото инциденти свързани със свързване на печка от хора, които нямат понятие. За това се доверете на инженер Ангелов, който ще Ви посети на адрес в удобно за Вас време и ще свърже Вашата готварска печка. Цена- 80лв със захранващ кабел закупен от нас, 60лв със закупен от Вас.

Имате нужда от монтаж на готварска печка в София и то по спешност? Ние ще извършим свързване на готвраска печка и свързване на керамични котлони в рамките на деня на обаждането!

 

Важно при монтаж на печка:

Трябва да знаете, че свързване на кабел на готварска печка трябва да се извършва от лицензиран електротехник. Когато избирате такъв трябва да се уверите, че той наистина се занимва с електротехника. Често хората ни търсят чак след като са се опитали сами да извършат свързване на готварска печка. Често допускана грешка от хората е, че бъркат местоположението на мостовете и вследствие на което се получава или късо съединение, което може да бъде опасно, както за Вас, така и за самия електроуред. Доверете се на опитен електротехник 0878606720.

Имате нужда от монтаж на готварска печка в София и то по спешност? Ние ще извършим свързване на готвраска печка и свързване на керамични котлони в рамките на деня на обаждането!

Свързване на котлони за вграждане, важно:

Важното което трябва да знаете за котлоните за вграждане е, че и те са стандартен размер спрямо старите. Като има два типа четири котлона в общ плот и два котлона в общ плот. Те имат разлика понякога обаче. Външната керамична част е един и същ размер, но обратната страна се различава с милиметри понякога. Това е проблем, защото в тази ситуация не трябва само да се инсталира захранващ кабел, но и да се пререже плота с милиметри от четирите страни. Тук ние отново ще Ви свършим работа, ако се налага прерязване на плота. Разполагаме винаги с професионално акумулаторно зеге, с помоща на което ще извършим разреза. Доверете се на опита!

Цена за свързване на готварска печка с включен захранващ кабел 80лв.

Цена за свързване на керамични котлони без значение дали са два или четири 80лв

Прорез на кухненски плот при случай на насъвместимост с котлоните 30лв

 

Важно за вградените фурни:

Всички фурни и котлони за вграждане са стандартен размер. Не е необходимо да мерите.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Електроинженерство

Свържете се с нас на номер 0878 606720

Call Now Button