5/5 - (253 votes)

Смяна ел табло София 0878606720

Здравейте, екипът на vashiaremont.com ръководен от инж. А. Ангелов извърши поредната смяна на ел табло в апартамент в София. Както винаги осъществихме ремонт на новото ел табло по най-добрия начин. Изградили сме си метод, при който монтираме точната кутия спрямо старото ел табло, за да няма отвор или място за запълване, боядисване или шпакловане. Работим само и единствено с електро материали на австрийската компания shrak trchnics, поради факта, че ни се налага да правим почти ежедневно спешни електро услуги (аварийни електро услуги София). Така си направихме извода, че имаме повече аварии по новопоставени ел табла, отколкото по стари такива. Затова избрахме възможно най-качествената фирма за електро части, от която нямаме нито една рекламация до този момент, било то за подмяна на ел табло или друг тип авария.

Доверете се на опита.

Ако се нуждаете от смяна на ел табло, моля обадете се на 0878606720

Електротехниката е животоопасна професия, която изисква високи инженерни познания и компетенции. След като установите нуждата от смяна на Вашето старо ел табло или неправилно поставено “ново” такова, следва да преминете към избора на правилния електротехник. Нашият екип е изграден от високо квалифицирани кадри, на които можете да се доверите без никакво съмнение. Нашето добро име работи за нас. През всичките тези години репутацията ни е повече от перфектна. Можете сами да се уверите в това, когато прочетете големия брой отзиви от наши доволни клиенти. Всички те са най- добрата реклама, която може да имаме. А именно рекламата от уста на уста. Позвънете сега, ако имате нужда от квалифицирана експертиза и ремонтна дейност. Всяка смяна на ел табло, която сме изработили, е безупречна. Екипът на нашата фирма ще направи ремонт на Вашето ел табло по най- прецизния начин.

Смяна на ел табло в апартамент цена между 250лв и 500лв, професионална изработка!

Често задавани въпрости

  • Ще се кърти ли много при смяна на ел табло в апартамент? В повечето случаи не къртим абсолютно нищо. Използваме табла за открит монраж, който пасват идеално върху старото табло и закриват всичко.
  • Ние ли трябва да закупим частите необходими за смяна на ел табло в апартамент или къща? Не ние идваме подготвени с всичко необходимо нужно за подмяната, спрямо вашия конкретен случай. Работим с наши материали, който са изпитани през всичките тези години. По този начин, хем ви олесняваме, като носим всичко, хем можем да ви дадем гаранция за качесвото и на частите и на изработката.
  • Колко време предварително трябва да се уговорим за смяна на ел табло? Един ден предверение е напълно достатъче за нас. При аварийна ситурация, тоест таблото е прегоряло или нямате никакъв ток. То ние можем да извършим подмяна на ел табло в апартамент или къща, денонощно за територията на София.
  • Ще трябва ли да усигорим ключ от главнот електрическо табло, където се помещават електромерите (ГРТ)? Не във всички случаи, ние разполагаме с ключове (майки), който са общи за всички стандартни електрически табла. Само и единствено ако главното електрическо табло (ГРТ), е заключено с катинар ще се наложи да потърсите ключ от домооправителя на вашата сграда.

Обадете се още днес на 0878606720. Вашият информиран избор работи във Ваша полза!

тагове: ремонт ел табло, монтаж ел табло, електро табло, авария ел табло

https://bg.wikipedia.org/wiki/Разпределително_табло

https://www.alo.bg/5548649

https://servizo.bg/ел.%20услуги/services

http://www.remont-na.com/1121/angel_angelov_-_stroitelni_remonti_sofia_mladost_2.htm

 

 

 

Call Now Button