ел табло

смяна на ел табло цена от 120лв до 300лвЗдравейте ние сме vashiaremont.com и се занимаваме с електро услуги за територията на София. Нашия сплотен колектив, ръководен от инженер Ангелов с 40 години трудов стаж. Една от най-често срещаните електрически услуги е подмяната на старо електрическо табло с ново. Поради възрастта на връзките в старите ел. табла се получва опасност от пожар или спиране на захранването. Ясен индикатор за проблем е таблото е ако чувате шум и усещате миризма от него. Също така ако остановявате примигване на крушките за осветление, но и не само ако напрежението спира и се включва от само себе си, това също е индикация за проблем електризеското табло. 

Смяна на ел табло в апартамент или къща(денонощно)

Какво да направим при проблем с ел. табло?

  1. Ако ел таблото е с винтови предпазители, отвийте всички за да може да спрете цялото напрежение в жилището или офиса.
  2. Ако ел таблото е автоматични предпазители(под формата на палчета) изключете всичи в позиция на долу.
  3. Ако усетите отново миризма или шум след, като сте спряли или отвъртяли предпазителите, незабавно отидете до главното общо електрическо табло. Усигорете си достъп от домоправителя.
  4. Потърсете лицензиран електротехник, ако не познавате такъв в интернет, пропуснете опити за него и се обадете. Екипа от електротехника на vashiaremont.com ще реагира за по малко от 40 минути, денонощно за София

Незабавна подмяна на електро табло. Кога е крайно необходимо? Колко ще струва?

1.След като наш екип ви посети и прегледа обстойно вашето ел. табло ние ще вземем решение мигновенно. Ако вашето табло е с винтови предпазители от най-стар тип, то то не подлежи на ремонт. Ще се наложи подмяна ако симптомите и проведеното следствие , чрез измервателни уреди покажат, че е необходимо. Поради старостта на винтовете в тези табла при евентуално развиване за да се подмени гнездо на винтов предпазител или да се смени позиция на прегорял нулев проводник в повечето случай не може да се стегне винта отново здраво. Това е така, защото в повечето ситуации винвотовете за железни те нямат необходимата електро проводимост, както месинговите и с времето греят в следствие на което, резбите им се уширяват и става невъзможен ремонта. 

2. Ако вашите предпазители са автоматични(под форамата на палчета) и усещата миризма на изгоряли или жужене от ел. таблото, тогава в повечето случаи не е необходимо от подмяна на предпазителите или поне не на всички. В голяма част от случайте проблемите в новите табла идват от нулевия клеморед. Той в повечето случай не е месингов а иматациа на месинг с ниско сечение винт 4,5мм. Той грее поради ниска проводимост и слаб винт и започва да прегаря. В такава ситуация е необходимо моментално спиране на всички предпазители и свързване с vashiaremont,com. Ние ще направим всички нулеви проводни на твърда връзка, няма да минават повече през винт ще ги изолираме и след което ще възтановим вашето захранване. Това ще ви гарантира сигурност и гаранция за качство,

Начин на изработака на ел табала от нас, спрямо вида жилище(паелно, е.п.к. или тухлено), ел табло цена:
  1. Ние ще направим безплатен оглед(консултация), при, който ще изберем най-подходящото табло спрямо вашето жилище. Ние избираме кутия която да пасва идеално върху старото и да избегнем оптимално каквито и да е били последващи ремонти свързани с замазване или шпакловане около таблото. Повезето колеги монтират каквото имат и обикновенно хората се налага дозамазват и шпакловат. Това обаче е много пагобно за проводниците вътре в него, защото повечето шпакловки и гипс са на водна основа, получава се влага и патина по медните или месингови части на проводниците. В следствие на което ще имат спад на напрежение поради по-ника проводимост. Поради тази призина ние работим по този начин. Избираме кутия спрямо старото ел. табло.
  2. Използваме само и единсвено предпазители на австрийската фирма “SHRAK”, за нас тя е най-добрата към момента на пазарите за електро матеряли изобщо. Не ни плащат за да я рекламираме, единствено от практиката сме видяли, че изработените от тази фирма части са безупречни. Всеки предазител разполага с две гнезда едното е за проводника друго отделно за гребена, който е с формата на вилица, месингов и има перфектан проводимост за да осъщести паралената връзка от предпазител в предпазител.
  3. Ние изхвърляме от комплектите на ел. таблото нулевите клемореди, защото сме остановили от практиката, че качесвени, за който да сме сигурни, че няма да направят проблем за напред няма. Поради това сме избрали по трудоемкия но сигурен начин за изработката на нулевите проводници. Правим 6,8 см разделка на всеки един проводник след което ги усукваме(спайка) всички заедно. По този начин връзката е сигурна не минава през винт, който неминуемо ще грее и ви усигоряваме сигурност за вас и вашите електро уреди. 
  4. Цената за смяна на електрическо табло с до 6 предпазителя с наши матеряли и труд е 250лв.
  5. Цената за ремонт на табло от нов тип е до 140лв.
ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ИНЖЕНЕР ПЕТА ГРУПА АНГЕЛОВ ЗА ПОДМЯНАТА НА ВАШЕТО ЕЛЕКТРИЧЕСКО ТАБЛО(ДЕНОНОЩНО) ЗА СОФИЯ. 0878606720

Call Now Button