5/5 - (51 votes)

Смяна на главен бушон София

Днес, 26.03.2020 получихме обаждане във връзка със спешна смяна на автоматичен предпазител в София. В един от малкото работещи цехове в София беше получен пик на напрежение поради неразпределен товар върху трите фази, достигащи до автоматичния главен прекъсвач 160amp. Получаваше се така, че той изключваше. След проверка на електро инженер Ангелов установихме неправилно подадения товар и разпределихме правилно мощностите в завода. Така нашите аварийни електро услуги в София за пореден път доказаха своята максимална ефективност и професионализъм. Екипът на https://vashiaremont.com бе изпратен с хиляди благодарности от всички работещи в завода, както и от собствениците. Те бяха звъняли на много други фирми преди нас, но не са успяли да разрешат този електро ремонт.

Защо е нужно да се извърши подмяна на главен бушон?

Както вече описахме в абзаца по- горе, смяна на главен предпазител се налага, поради неправилното разпределение на товара между фазите. Ако това не е извършено правилно се получава отпадане на автоматичния бушон. Той е на принципа на прекъсвач и отпада, за да предотврати евентуално възникване на авария, пожар, запалване на проводници, табло и др. Затова нашият екип предпоръчва стар тип електро табло- с винтови предпазители да бъде заменено с ел табло- с автоматични предпазители. Когато товарът е правилно разпределен, тогава вероятността да се получи отпадане на бушон е много малка.

Какво предлагаме ние при заявка за смяна на главен предпазител?

Вашия ремонт предлага безплатен оглед при отстраняване на електрическа авария. Не дължите нито стотинка за посещение, освен заплащане на извършената подмяна на вашия автоматичен предпазител. Доверете се на нашите опитни специалисти за смяна на главен предпазител. Те са обучени от инж. Ангелов. 20- те години опит на инж. Ангелов са показател за неговата компетентност и квалификация. Бъдейки инженер пета група е много висок ценз в сферата на инженерните науки.

Позвънете на 0878606720.

Доверете се на опита!

Смяна на главен бушон

Смяна на главен бушон

Смяна на главен, прегорял бушон

https://bg.wikipedia.org/wiki/Електрически_предпазител

Call Now Button