Спешни ел услуги в софия

Спешни ел услуги в софия

Здравейте, екипа на vashiaremont.com отново успя да се справи отлично на 31.12.2019 (часове преди нова година) получихме аварийно обаждане от бул. Витоша, във връзка със спешен електро ремонт. Нашият екип пристигна в рамките на 40 минути и установи, че тези спешни електро ремонти са трудни за отстраняване, тъй като изискват голям опит и познания. Случаят беше такъв- два от апартаментите в блока бяха останали без никакво напрежение, в следствие на проблем с електро инсталацията. Установихме също при разговора с хората, че три фирми преди нас, включително и аварийна група на ЧЕЗ, са били преди нас и не са успели да отстранят спешния проблем.

Екипа на vashiaremomt.com за спешни електро услуги се ръководи от електро инженер пета група Ангел Ангелов, който е с над 40 години трудов стаж и с безграничен опит в обследването на повредени електо инсталации. С негова помощ установихме, че преценката на миналите преди нас е погрешна и няма проблем с ел табло, в нито един от апартамените. При обстойното обследване и с помощта на специализираната ни техника, достигнахме до извода, че проблема е по трасето, в близост до главното общо табло. Успяхме, без никакви щети, през старите бергамови тръби да изтеглим нов усилен 6 квадрата СВТ кабел, за да може да захраним отново ел. таблото и да възстановим захранванията в апартаментите. Поради това че се налага подмяна на стара електро инсталация и поради факта, че особено в старите над 50 годишни сгради, главно в централната част на София, електро инсталациите са правени със слаби, неиздържащи на товара от съвременните електро уреди проводници. За екипа на vashiaremont.com често извърша подмяна на стара електро инсталация в стари сгради и къщи, което включва цялостна подмяна на трасето от съответния етаж до главното захранващо табло. Много често екипа на vashiaremont.com извършва тези ел услуги в София, като извършва и подмяна старото с ново ел табло. За да не се стига до най-лошото: запалване на старата електро инсталация, вземете навременни мерки. Ние от vashiaremont.com ще подменим вашата стара ел инсталация и ще направим вашия електро ремонт по най-добрия начин, на ниски цени, без почивен ден.

Аварийни електро услуги в София от vashiaremont.com за пореден път се доказаха като най-добрите в България и поради този пореден факт, че успяхме да възстановим напрежението на два апартамента, на връх нова година, при положение, че никой друг не успя. Хората бяха изключително доволни от ел услугите в софия, които извършихме и обещаха, че ще бъдем препоръчвани от тях винаги с най-добри отзиви!

Call Now Button