5/5 - (255 votes)

електро услуги софия

Електро услуги София

Електро услуги София. Безплатно посещение, денонощно.

Електро услуги София, 24 часа. Без такса за посещение от инж. А. Ангелов

Ние се занимаваме с електро услуги в София, без почивен ден. Нашата цел е да бъдем препоръчвани от всеки един наш клиент. Ние не правим компромис с качеството на извършваните от нас електро услуги. Поради факта, че нашата професия е живото- опасна, носим отговорност за живота и здравето на всеки наш клиент.

Какво може да очаквате от извършените от нас електро услуги?

1.Ние ще ви предложим бърза реакция в рамките на 2 часа при спешни електро ремонти.

2.Ние изпълняваме всеки електро проект по отличен начин. Стремим се да бъдем препоръчвани от всеки един наш клиент.

3.Проектираме електро проекти на сгради и предприятия, и търговски обекти.

4.Подменяме стари електро инсталации.

5.Подменяме и монтираме контакти, ключове и осветителни тела. Извършваме монтаж на всички видове електро уреди.

Извършваме подмяна и ремонт на електро табла. Работим с австрийски материали, изработваме ел. таблата по най-добрия метод. Всички нулеви проводници ги подвръзваме на твърда връзка (спайка), защото много от аварийните електро услуги София се случват точно по нулевите проводници. Тъй като в комплектите на ел. таблата са включени клемореди с железни 4мм винтове, от там се получава винаги хлабава връзка и не добър контакт. В следствие на което, винтовете се палят и оставате без напрежение, но с опасно офазяване по металните корпуси на електро уредите ви.  Поради тази причина ние изработваме нулите на твърда връзка(спайка) и изхвърляме компроментираните клемореди от комплектовката на таблата.

Смяна и ремонт на бойлерно табло (ключ за бойлер).

Извършваме смяна и ремонт на бойлерни табла. Много често хората търсят електро услуги, точно заради тези компроментирани ключове за бойлер. Причината за това е, че в повечето случай, изначално още при строежа на сградата, са заложени българско производство бойлерни ключове,които първоначално са били качествени. Но в последствие производителите решават да го обърнат на бизнес и произвеждат тези бойлерни табла със същата визия като старата, но с некачествени материали. Използват слабо електро- проводими матриали- като ламарина и желязо. В тях в следствие, на което те се палят или растапят. Те са меко казано опасни, защото когато ключът спре да функционира, в повечето ситуации се товари нулевият проводник и вие спирате да имате ток до бойлера, но той може да е офазил.

Това е живвото- опасно. След като заподозрете, че проблемът ви е от ключа, веднага се свържете с лицензиран електротехник. Поради това, че конзолата на този ключ е вкопана и за да се смени с немски или френски качествени такива, се изисква да бъде изкъртена старата конзола и да се гипсира новата, която е например квадратна, а не правоъгълна. Повечето хора не искат да правят такъв сериозен ремонт, свързан в последствие с шпакловане и боядисване. Ние взимаме най-доброто и безопасно решение. Шунтриаме (изолираме) този ключ, преработваме връзките в него и ще използвате за в бъдеще ключа на самия бойлер. Той е създаден за 32 ампера ток. Този метод е.най – безопасен. Нашите електро услуги са най-доброто съотношение цена- качество в столицата.

0878606720 ДЕНОНОЩНО ЗА ВАС! ВСИЧИ ВИДОВЕ ЕЛЕКТРО УСЛУГИ!

https://bg.wikipedia.org/wiki/Електрическа_инсталация

https://www.cross.bg/tablo-vsichki-povecheto-1731372.html

https://www.flagman.bg/article/306391

https://www.facebook.com/profile.php?id=100071532427693

https://www.alo.bg/users/nikito_only

https://startcreator.com/project/сайт-за-електро-услуги-вашия-ремонт/

https://www.oink.bg/biz/elektrotehnik13

http://www.remont-na.com/1121/angel_angelov_-_stroitelni_remonti_sofia_mladost_2.htm

https://bg.linkedin.com/in/george-gergov-a5136b262

 

 

 

 

Call Now Button