5/5 - (255 votes)

Oтличен електротехник за Студентски град София?

Здравейте, ние сме фирма за електро услуги за територията на цяла София. Разполагаме с лицензиран електротехник в Студентски град. Той може да се отзове денонощно в рамките на 40 минути след подаване на Вашата заявка.

Когато избирате електротехник в Студентски град, но и не само Вие, трябва добре да се запознаете дали той найстина е лицензиран и може да упражнява тази дейност!

Какво може да очаквате от нас?

  • Ние разполагаме с последно поколение измервателна техника, с помощта на която можем да отстраним и открием всеки един възникнал проблем във Вашата електро инсталация. Без къртене!
  • Можем да открием скрити дефекти и къде всъщност е наранен даден кабел, без къртене, с помощта на термокамера от най- висок клас.
  • Може да разчитате на електротехник в Студентски град София, денонощно!
  • Ние сме една от малкото фирми за електро услуги в София, която не взима такса за посещение. Това е така, защото сме убедени в нашите способности и техника, че ще можем да открием и отстраним всеки един проблем. Но и не само, може да разчитате на нас и за всички стандратни електро услуги, които не са аварийни и спешни.
  • Нашите цени са в пъти по- ниски от качеството на предлаганите от нас електро услуги.
  • ТЪРСИТЕ КАЧЕСТВЕНИ ЕЛЕКТРОТЕХНИК СТУДЕНТСКИ ГРАД? ПОПАДНАЛИ СТЕ НА НАЙ- ДОБРИТЕ В ЗАНАЯТА!
  • Ако търсите електро услуги в Студентски град, то Вие трябва да знаете, че ние ще реагираме в рамките на 40 минути след Вашето обаждане или запитване, чрез формите за контакт.
електротехник София Студентски град
електротехник Студентски град

 

Район Студентски град София, важно:

Електротехник Студентски град София.

Този район на София е един от най- бързо развиващите се и презастроен с множество сгради. За голямо съжаление повечето постройки са изключително ниско качество на електро инсталациите. Стройтелите спестяват средства от именно най- важната част на всяка една сграда. Това разбира се е добре за нас, но не и за Вас. Нашия екип отговарящ за Студентски град е най- опитният! Това е факт, поради непрекъснатите възникващи електро проблеми в новопостроените сгради. Статистически хората търсят ”електротехник Студентски град София” по- често от другите квартали!

електротехник София Студентски град
електротехник Студентски град

Често отстранявани от нас електро аварии и изпълнявани електро услуги в Студентски град

  • Проблем в електрическо табло. Често случвващ се проблем е да спре напрежението в част от контактите в апартамент. Тогава вероятната причина е проблем в електро таблото в апартаметна Ви. Проблемът идва от там, че повечето нови сгради нямат реално заземление. Третият проводник е бутафорен, защото нулевият и земният кабел са обединени в ГРТ ( главното ел. табло, където се помещават електромерите). Стройтелите спестяват от заземление на сградата, като не монтират земни колове. Защото за да вземат акт 16 се изисква само да се снима третият кабел, а той не достига реално до земя и е обединен с нулата . Ние можем да отремонтираме Вашето ел. табло и да възстановим захранването без къртене.
  • Проблеми с осветлението. Често срещан проблем е с премигващо осветление в целия апартамент. Това е отстранимо пак от Вашето апартаменто табло. Проблемът възниква по нула.
  • ТЪРСИТЕ КАЧЕСТВЕНИ ЕЛЕКТРОТЕХНИК СТУДЕНТСКИ ГРАД? ПОПАДНАЛИ СТЕ НА НАЙ- ДОБРИТЕ В ЗАНАЯТА!

 

       МНОГО ЧЕСТО СРЕЩАН БИТОВ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПРОБЛЕМ

  • Проблем с даващи на късо трансформатори за лед осветление. Това е много често срещан проблем и хората търсят електротехник в Студенски град София. Най- често трансформаторите дефекират в помещенията, където има влага. Например баня или тоалетна. Поради влагата платката на трансформаторите или винтовете, чрез които се стягат проводниците на вход на трансформатора окисляват и се получава патина. Вследствие на което спад на напрежение и най- неприятното- късо съединение. Когато се получи това обикновено прекъсва цялото осветление в апартамента или офиса. Ние имаме адекватно и качествено решение и по тази тема. Премахваме изцяло трансформаторите и преработваме връзките на 220 волта, като подменяме цоклите на луните и монтираме такива, които са 220 волта, но са отново лед. По този начин осветлението Ви ще бъде безопасно, няма да имате спад на напрежение, няма да Ви гори трансформатор и да търсите например ”електротехник Студентски град” от vashiaremont.com. Вие сами ще може да подмените само крушката, ако евентуално след години изгори. Друго хубаво нещо в тази преработка е това, че крушките горят много, много по- малко.
  • ТЪРСИТЕ КАЧЕСТВЕНИ ЕЛЕКТРОТЕХНИК СТУДЕНТСКИ ГРАД? ПОПАДНАЛИ СТЕ НА НАЙ- ДОБРИТЕ В ЗАНАЯТА!
         МНОГО ЧЕСТО СРЕЩАН БИТОВ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПРОБЛЕМ
  • Проблем с ключ за бойлер ( бойлерно табло). Много често срещан проблем отново. Хората търсят в търсачката отново по наша статистика ” електротехник Студентски град”, точно по тази тема. Поради неприятния факт, че в повечето нови сгради монтират стандартно ключ за бойлер, който е българско производство и дефектира непрекъснато. Създава проблеми поради това, че ламелите в него са ламаринени, а не медни, както би трябвало да бъде, за да няма спад на напрежение. Драмата идва от там, че в тези бойлерни табла обикновено прегаря нулевият проводник, който чисто физично се товари повече от фазовия. Когато прегори нулата в ключа опасното е, че бойлерът започва да черпи такава от водата и може да стане животозастрашаващо. Ние имаме адекватно решение по темата. В повечето ситуации, когато бойлерът е на достъпно място, шунтираме ( изолираме) кабелите да не минават през ключа за бойлера. Свързваме ги директно и по този метод Вие ще изключвате и включвате бойлера от самия него. Така ще бъде безопасно за Вас, че няма как да прегори нула и да стане опасно за Вас и Вашите близки.
  • ТЪРСИТЕ КАЧЕСТВЕНИ ЕЛЕКТРОТЕХНИК СТУДЕНТСКИ ГРАД? ПОПАДНАЛИ СТЕ НА НАЙ- ДОБРИТЕ В ЗАНАЯТА!
  • ТЪРСИТЕ КАЧЕСТВЕНИ ЕЛЕКТРОТЕХНИК СТУДЕНТСКИ ГРАД? ПОПАДНАЛИ СТЕ НА НАЙ- ДОБРИТЕ В ЗАНАЯТА! Отново статистически хората пишат в търсачката ” електротехник Студентски град София”. За изпълнението на стандратни електро услуги. Като например:
  1. Подмяна на старо електрическо табло с ново- цена за услугата от 200лв до 400лв
  2. Монтаж на фурна за вграждане или котлони- цена за услугата 80лв за брой
  3. Ремонт или подмяна на ключ за бойлер
  4. Подмяна на ключове и контакти- цена за услугата 15лв за брой
  5. Подмяна, монтаж на осветителни тела- цена за услугата от 40лв до 100лв за брой ( цената е спрямо вида осветително тяло)
  6. Аварийни ( денонощни) електро услуги. Безплатно посещение и качествено отстраняване на всички видове електро проблеми, без къртене.

ТЪРСИТЕ КАЧЕСТВЕНИ ЕЛЕКТРОТЕХНИК СТУДЕНТСКИ ГРАД? ПОПАДНАЛИ СТЕ НА НАЙ- ДОБРИТЕ В ЗАНАЯТА!

електротехник София Студентски град

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС НА 0878 60 67 209

https://www.alo.bg/5548649

https://www.flagman.bg/article/306391

https://www.cross.bg/tablo-vsichki-povecheto-1731372.html

 

Call Now Button