Отзивите за нас post

Електротехник Овча Купел 1/2/3 0878606720

Доверете се на инженер А. Ангелов и ногеовия екип. Ние сме екип от тесни специалисти в областта на електротехниката. Занимаваме се професионално по домовете в София. Ако търсите електротехник за София или електротехник за квартал Овча Купел, то вие сте на правилнoто място.

Гаранция за качество

Издаваме гаранция за всяка извършена от нас електро услуга. Издаваме касов бон и фактура, която ще ви удостовери, че ние сме извършили ремонта. Може би най- опитният ни електротехник в Овча Купел ще се погрижи за вас, когато имате нужда от него. Работим 24/7/365. Може да се възползвате от безплатно посещение или онлайн консултация, чрез видео връзка. Информация за цената ще получите още по телефона, след като сме се запознали ориентировъчно с проблема. 

Какво може да очаквате от наш електротехник в Овча Купел 1/2/3

Може да сте сигурни, че ще реагираме бързо. Електротехник за квартал Овча Купел ще ви посети в рамките на 1 час след вашето обаждане, ако разбира се става въпрос за спешни електро услуги. Всеки наш ел техник за Овча Купел ще разполага с необходимите професионални измервателни прибори, с помощта на които ще може да открие всеки скрит дефект във вашата електро инсталация.

Всеки екип от електротехници в Овча Купел ще разполага с всички възможни части и различни видове кабели. По този начин ние успяваме да разрешим всеки възникнал електрически проблем оптимално бързо и качествено.

Често задавани от вас въпроси

Колко струва подмяната на старо ел табло с ново от ваш електротехник в Овча Купел?

Цената в общи линии е между 350лв и 450лв, спрямо големината, броя на предпазители и до колко е прегоряло старото ел табло.

Ел табло цена ( за подмяна) -30% 0878606720

Имаме проблем с ключа за бойлера. Как можете да го решите, защото нямаме вода? Има ли възможност ваш ел техник за квартал Овча Купел да ни посети?

Често търсена електро услуга и въпрос. Ако типа бойлерно табло е от стандартните, които сме описали в линка по- долу, то много често ние ги шунтираме или казано по- просто-излолираме тези ключове. Поради факта, че са български и производителят е решил да печели мното от тях, като знаят, че са най- разпространените в България и ги правят некачествени. Тоест конструкцията им вече не е медна, а ламаринена, ламарината не е електропроводим материал и грее.

 

Вследствие на което бойлерните ключове залепват. Опасното преди да залепят и когато греят е, че бойлерите започват да черпят нула от водата и вследствие на което е възможно да офазят по металните корпуси. Наш електротехник в Овча Купел ще бъде винаги на разположение да подмени с качествен бойлерен ключ или да шунтира стария и да си включвате и изключвате бойлера от самия него. Така е най- безопасно и добре за самия електроуред.

Ремонт на бойлерно табло в София 0878606720

Колко струва изместването на ключове и контакти? Ще ви монтират кухня и трябва да се разменят позиции.

Цената се определя от това какъв е видът строителство. Ако стената на която ще бъде новата кухня е бетон, то ще ви струва по 100 лева на позиция или точка.

Ако стените са тухлени и сте в къща или ново строителство сграда- цената е по 60лв., за нова позиция или точка.

ВАЖНО:

Всички нови връзки, при удължаването на кабелите, ние изработваме на твърда връзка, без клеми. По този начин ще можем да ви гарантираме сигурност, че новоизградените позиции ще работят безпроблемно. Потърсете ни и ще ви изпратим най- добрия ни електротехник в Овча Купел София.

Монтирате ли полюлей? Каква е цената? Монтирате ли ключове и контакти?

Цената за монтаж на осветителни тела от наши лицензирани електротехници в Дианабад София е между 45лв. и 110лв. за брой. Цената се определя от вида осветително тяло и дали то изисква втори човек за неговия монтаж, ако то е тежко и неудобно.

Цената за монтаж на стандартен контакт от тип шуко е 15лв. за брой. За ключ цената отново е 15лв. за брой. Ако контакта, който желаете да бъде монтиран е панален, ниско долу до пода- цената е 40лв. за брой. Тъй като това е един от най- сложните контакти за можнтаж. Изисква да бъде дюбелиран и кабелите, които влизат в него са две двойки. Защото първо е разпределителна кутия, след което е контакт.

Извършвате ли денонощни електро услуги в жк Овча Купел?

Да извършваме, може да разчитате на нас 24/7/365. Наш електротехник отговарящ за квартал Овча Купел 1/2/3 ще ви посети по всяко време и ще бъде подготвен с всичко необходимо, за да разреши всеки възникнал казус, по всяко време на денонощието. Цената ще ви дадем още по телефона!

електротехник Овча Купел

електротехник Овча Купел

Спешни електро услуги София – аварийни електро услуги

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА! ПОТЪРСЕТЕ НИ ДЕНОНОЩНО НА 0878 60 67 20

https://www.flagman.bg/article/306391

https://www.trustindex.io/reviews/vashiaremont.com

https://www.alo.bg/5548649

https://servizo.bg/ел.%20услуги/services

https://www.cross.bg/tablo-vsichki-povecheto-1731372.html

https://www.oink.bg/biz/elektrotehnik13

Call Now Button